Έχει σοβαρευτεί η Έβερτον, πήγε και κέρδισε… εύκολα στην έδρα της Ίπσουιτς!

Έπαψε να έχει τάσεις… αυτοκαταστροφής, δεν δέχεται εύκολα γκολ, κρατά το «μηδέν», συνήθισε να… κερδίζει! Εξαιρετική η Έβερτον απέναντι στην Ίπσουιτς, επικράτησε με χαρακτηριστική ευκολία με 2-0, χάρη σε ένα παραγωγικό 20άλεπτο.



Έχει σοβαρευτεί η Έβερτον, πήγε και κέρδισε… εύκολα στην έδρα της Ίπσουιτς!

Είχε ξεκινήσει τη σεζόν με τον χειρότερο δυνατό τρόπο. Ήταν η ομάδα που άπαντες σχολίαζαν αρνητικά, επειδή προηγούνταν στα παιχνίδια της, αλλά δεν κατάφερνε να διατηρήσει το υπέρ της αποτέλεσμα.

Κέρδιζε με 2-0 την Άστον Βίλα και έχασε. Συνέβη το ίδιο στο «Γκούντισον Παρκ» με την Μπόρνμουθ.

Η Έβερτον του Σον Ντάις όμως, κάποια στιγμή θα συνερχόταν. Και στην 8η αγωνιστική πλέον της Premier League, μετρά οκτώ βαθμούς, ούσα τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια δίχως ήττα.

Έμεινε στο 1-1 με τη Λέστερ, επικράτησε με 2-1 της Κρίσταλ Πάλας, κράτησε το «μηδέν» με τη Νιούκαστλ και πέρασε πανεύκολα από την έδρα της Ίπσουιτς.

Όλα ήταν υπόθεση… 20 λεπτών. Ο Εντιαγιέ έκανε το 1-0 στο 17ο λεπτό και ο Κιν ήρθε πέντε λεπτά, πριν την ολοκλήρωση του ημιχρόνου, να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα. Δεν απείλησε η γηπεδούχος, που μένει στους τέσσερις βαθμούς και στην 17η θέση της βαθμολογίας.

Δημήτρης Μανάκος