Ο Σαλάχ 60άρησε με το Big-6 «σκαρφάλωσε» κι άλλο στον πίνακα των ιστορικών σκόρερ της Πρέμιερ Λιγκ

Το πέναλτι που κέρδισε ο Κέρτις Τζόουνς, του έδωσε τη δυνατότητα να προσθέσει άλλο ένα γκολ στη συλλογή του απέναντι στο Big-6. Κι όταν βρήκε ευκαιρία, ανταπέδωσε τη βοήθεια στον Άγγλο. Ο Μο Σαλάχ σαν να έχει δώσει όρκο να κάνει την τέλεια σεζόν με φοβερές επιδόσεις, στην τελευταία χρονιά του συμβολαίου του, συνεχίζοντας ν' ασκεί πίεση για την παραμονή του στο «Άνφιλντ». 



Ο Σαλάχ 60άρησε με το Big-6 «σκαρφάλωσε» κι άλλο στον πίνακα των ιστορικών σκόρερ της Πρέμιερ Λιγκ

Ο Αιγύπτιος σούπερ σταρ των «κόκκινων» πέτυχε το πρώτο κι έφτιαξε το δεύτερο γκολ της τρομερά σημαντικής νίκης (2-1) στο ντέρμπι με την Τσέλσι, το απόγευμα της Κυριακής. 

Το σύνολο του Σλοτ κατάφερε να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας και να κρατήσει από κάτω τη Σίτι, η οποία με γκολ στο 95' είχε περάσει με το ίδιο σκορ από την έδρα της Γουλβς. 

Το γκολ του «Φαραώ» τον έβαλε... για τα καλά στη 10άδα των σκόρερ όλων των εποχών στην Πρέμιερ Λιγκ, αφού πλέον ισοφάρισε την επίδοση του Ζερμέιν Ντεφό στα 162 τέρματα στην κορυφαία Λίγκα. 

Παράλληλα, έφτασε να μετρά συμμετοχή σε 60 γκολ απέναντι στο Big-6, έχοντας σκοράρει 5 φορές μαζί με 3 ασίστ απέναντι στους «μπλε» του Λονδίνου. 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης