Πίστη και εμπιστοσύνη στον Μαρέσκα: Ο κόουτς της Τσέλσι έχει κερδίσει την καθολική αποδοχή του κόσμου (vid)

Μπορεί να ήρθε ήττα στο «Άνφιλντ», αλλά ο κόσμος της Τσέλσι βλέπει μια ομάδα που συνεχώς κάνει βήματα προόδου και εξέλιξης και αυτό καθιστά τον Έντσο Μαρέσκα ιδανικό κόουτς. Κερδίζει την αποδοχή και το χειροκρότημα των οπαδών ο Ιταλός τεχνικός, όπως συνέβη και λίγο μετά το 2-1 από τη Λίβερπουλ, το απόγευμα της Κυριακής...



Πίστη και εμπιστοσύνη στον Μαρέσκα: Ο κόουτς της Τσέλσι έχει κερδίσει την καθολική αποδοχή του κόσμου (vid)

Ο Μαρέσκα δήλωσε απογοητευμένος από το αποτέλεσμα της αναμέτρησης με τους «κόκκινους», αλλά απόλυτα ικανοποιημένος από τον τρόπο με τον οποίο αγωνίστηκαν οι ποδοσφαιριστές του. 

Η σοβαρότητα που εκπέμπει, η δουλειά που κάνει και η οποία φαίνεται στο γήπεδο και γενικότερα το αποτέλεσμα αυτών των πρώτων μηνών της θητείας του στον πάγκο του κλαμπ, τον έχουν καταστήσει απόλυτα κατάλληλο για το κλαμπ, στα μάτια των οπαδών. 

Ο ίδιος φροντίζει για τη σχέση κόσμου - ομάδα και γι' αυτό οδήγησε αμέσως τους ποδοσφαιριστές του μπροστά στην εξέδρα των φιλοξενούμενων στο «Άνφιλντ» για να χειροκροτήσουν τους υποστηρικτές τους. Κι αυτό ενίσχυσε την ήδη εξαιρετική εντύπωση που έχει η κερκίδα για τον Ιταλό προπονητή. 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης