Ο Σλοτ δεν έχει χάσει ποτέ δυο ματς πρωταθλήματος στη σειρά: «Μυστικό ψάχνετε; Θα σας πω…»!

Όπως το έκανε στην Άλκμααρ και στη Φέγενορντ, έτσι και τώρα στη Λίβερπουλ το έχει αποφύγει. Ο Άρνε Σλοτ ποτέ στην καριέρα του στους πάγκους δεν έχει καταγράψει δυο διαδοχικές ήττες σε παιχνίδια πρωταθλήματος και εξηγεί πώς το έχει καταφέρει…



Ο Σλοτ δεν έχει χάσει ποτέ δυο ματς πρωταθλήματος στη σειρά: «Μυστικό ψάχνετε; Θα σας πω…»!

Ο Ολλανδός κόουτς έχει σημειώσει 10 νίκες στις πρώτες 11 αναμετρήσεις της θητείας του στον πάγκο των «κόκκινων», παραλαμβάνοντας από τον Γιούργκεν Κλοπ μια φοβερή ομάδα. Κι εκείνος φρόντισε να τη δουλέψει τόσο ώστε να βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας μετά από 8 αγωνιστικές, διεκδικώντας στα ίσα το πρωτάθλημα.

Το μοναδικό κακό αποτέλεσμα της φετινής αγωνιστικής περιόδου για τη Λίβερπουλ είναι η ήττα από τη Νότιγχαμ Φόρεστ  στο «Άνφιλντ», ωστόσο, ακόμα και μετά απ’ αυτό, η ομάδα αντέδρασε. Και ο Σλοτ συνέχισε τη φοβερή επίδοση που τον θέλει να μη χάνει ποτέ δυο σερί ματς πρωταθλήματος.

«Θέλετε να σας πω το μυστικό; Ήμουν απλά… τυχερός! Και με την Άλκμααρ και με τη Φέγενορντ και τώρα στη Λίβερπουλ. Αν ήμουν σε ομάδες χαμηλότερων κατηγοριών ίσως να έκανα περισσότερες και απανωτές ήττες. Αλλά έχει να κάνει και με τις συνήθειες που υιοθετεί μια ομάδα στον τρόπο δουλειάς. Όπως επίσης και από το πρόγραμμα των αγωνιστικών υποχρεώσεων» σχολίασε ο τεχνικός της Λίβερπουλ.

 

 

Κώστας Ζάλιαρης