Ο Γουντ σκόραρε, ο Σελς έδειξε το stop και η Φόρεστ γιορτάζει την πρώτη εντός έδρας νίκη της!

Η Νότιγχαμ Φόρεστ βγήκε νικήτρια στη φοβερή μονομαχία με την Κρίσταλ Πάλας στο City Ground, πανηγυρίζοντας με το τελικό 1-0 το πρώτο εντός έδρας θετικό αποτέλεσμα για τη φετινή σεζόν στην 8η αγωνιστική! Δυο δοκάρια οι «αετοί», φοβερός ο Σελς στα γκολπόστ της ομάδας του Νούνο Σάντο, παραμένει δίχως νίκη η ομάδα του Γκλάσνερ.Η Νότιγχαμ Φόρεστ βγήκε νικήτρια στη φοβερή μονομαχία με την Κρίσταλ Πάλας στο City Ground, πανηγυρίζοντας με το τελικό 1-0 το πρώτο εντός έδρας θετικό αποτέλεσμα για τη φετινή σεζόν στην 8η αγωνιστική! Δυο δοκάρια οι «αετοί», φοβερός ο Σελς στα γκολπόστ της ομάδας του Νούνο Σάντο, παραμένει δίχως νίκη η ομάδα του Γκλάσνερ.  



Ο Γουντ σκόραρε, ο Σελς έδειξε το stop και η Φόρεστ γιορτάζει την πρώτη εντός έδρας νίκη της!

Η καλοδουλεμένη Φόρεστ χάρισε για πρώτη φορά στον κόσμο της σε εντός έδρας παιχνίδι την ευφορία ενός θετικού αποτελέσματος σε ένα ματς που αν μη τι άλλο μπορούσε να πάει σε οποιαδήποτε από τις δύο πλευρές. Είναι χαρακτηριστικό πως κατεγράφησαν περισσότερες από 40 τελικές προσπάθειες!  

Βέβαια, ο Γουντ με το γκολ στο 65ο λεπτό και ο Σελς στην εστία της ομάδας του Νούνο Σάντο αποφάσισαν πως όλοι οι βαθμοί θα πήγαιναν στη δική τους ομάδας και η Κρίσταλ Πάλας θα παρέμενε δίχως «τρίποντο» στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ μετά και το πέρας της 8ης αγωνιστικής. 

Αφού είχαν δοκάρια οι δυο «μονομάχοι» στο πρώτο μέρος με τους Ενκέτια και Γέιτς, με τους «αετούς» να παίρνουν το... προβάδισμα σε αυτά με τον Έζε, αλλά στη συγκεκριμένη φάση ο πορτιέρε της Φόρεστ φρόντισε να βάλει κι εκείνος το χεράκι του. 

Τελικά η διαφορά έγινε στο 65ο λεπτό, όταν ο Κρις Γουντ από την κεφαλιά - πάσα του Τσάλοπα, έκανε το μονοκόματο τελείωμα με το δεξί, ο Χέντερσον εκτίμησε πολύ λάθος τη φάση, νικήθηκε και διαμορφώθηκε το 1-0 για τους γηπεδούχους. 

Κώστας Ζάλιαρης