Ο Πεπ Γκουαρδιόλα μοιάζει να… αποφάσισε για τη Σίτι: «Κομμάτι μου να ζω, κομμάτι μου να μένω!»

Είδηση που αρχίζει και… επιβεβαιώνεται έκανε την εμφάνισή της, με τον Πεπ Γκουαρδιόλα να βρίσκεται μία «ανάσα» μακριά από την παραμονή του στη Μάντσεστερ Σίτι!



Ο Πεπ Γκουαρδιόλα μοιάζει να… αποφάσισε για τη Σίτι: «Κομμάτι μου να ζω, κομμάτι μου να μένω!»

Μία τεράστια είδηση φαίνεται πως έφερε στην επιφάνεια πριν από μερικά λεπτά ο έγκριτος δημοσιογράφος, David Ornstein, σύμφωνα με τον οποίο ο Πεπ Γκουαρδιόλα έχει πάρει την απόφασή του για το μέλλον του στην Premier League.

Αρκετοί θεωρούσαν πως πλησιάζει η ώρα της αποχώρησης από τη Μάντσεστερ Σίτι, όμως το «The Athletic» επισημαίνει για δεύτερη φορά μέσα στην ίδια εβδομάδα, πως ο Καταλανός θέλει να παραμείνει ακόμη μία χρονιά στο «Έτιχαντ»!

Συνδέθηκε το όνομά του με την Αγγλία, ήρθε σε επαφή με την FA, αλλά η αγγλική Ομοσπονδία ήθελε άμεσα απάντηση και ο Πεπ θα καθυστερούσε. Έτσι, προέκυψε η συμφωνία με τον Τόμας Τούχελ.

Από εκεί και πέρα, το «μότο» του Πεπ Γκουαρδιόλα γενικότερα, είναι πως «κομμάτι της ζωής του είναι να βιώνει την κάθε στιγμή». Και ο David Ornstein το μετέφρασε ως εξής:

«Κομμάτι της ζωής του να μένει». Και όλα δείχνουν πως ο Πεπ θα συνεχίσει στο «Έτιχαντ» και την επόμενη αγωνιστική περίοδο, ανεξάρτητα από την απόφαση για τις 115 παραβιάσεις κανονισμών της Μάντσεστερ Σίτι.

Δημήτρης Μανάκος