Η πρόταση του Χρήστου Σωτηρακόπουλου: Δύο άσοι από League One και League Two, στήριξη στην Άστον Βίλα!

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα! Στοίχημα, Champions League, μικρές κατηγορίες της Αγγλίας και αποδόσεις που σχεδόν «πενταπλασιάζουν». Δείτε την πρόταση του Χρήστου Σωτηρακόπουλου στο England365!



Η πρόταση του Χρήστου Σωτηρακόπουλου: Δύο άσοι από League One και League Two, στήριξη στην Άστον Βίλα!

Πήγαμε πολύ καλά το Σαββατοκύριακο στοιχηματικά και η αλήθεια είναι πως απείχαμε μόλις ένα γκολ μακριά από το απόλυτο στην Championship.

Πέρασε το αμφίσκορο ματς της Στόουκ με τη Νόριτς, κατάφερε να κερδίσει η Μπόλτον στην 3η τη τάξει κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου, αλλά η Σουόνσι δεν μας έκανε το χατίρι με την Μπλάκμπερν.

Είχα προτείνει το G/G, ηττήθηκε με 1-0 και εξακολουθεί να συνεχίζει τις χαμηλές «πτήσεις» στην 2η κατηγορία.

«Τι παίζουμε σήμερα», θα μου πείτε… H απάντηση είναι απλή! Έχω ένα ματς από το Champions League να σας δώσω και δύο από τις μικρότερες κατηγορίες της Αγγλίας. Στηρίζω λοιπόν την Άστον Βίλα απέναντι στην Μπολόνια, «ποντάροντας» στην «ορμή» που δίνει στην ομάδα του Ουνάι Έμερι το «Βίλα Παρκ».

Από εκεί και πέρα, προβλέπω ως φαβορί την Στίβενεϊτζ απέναντι στην Κέιμπριτζ, στη League One, ενώ στηρίζω και την Τσέστερφιλντ, που φέτος ανέβηκε στη League Two.

Δεν έχει ηττηθεί στα έξι τελευταία παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, είναι 8η, πλησιάζει τα Play Offs και πρέπει να βελτιώσει την απόδοσή της στο «σπίτι» της. Είναι 18η στη σχετική λίστα, αλλά υποδέχεται μία ομάδα που μετρά τέσσερις ήττες σε πέντε ματς εκτός έδρας! Και την πιστεύω…

Συνοπτικά, η πρόταση του Χρήστου Σωτηρακόπουλου από τη Novibet:

(22:00) Άστον Βίλα – Μπολόνια 1 στο 1.65

(21:45) Στίβενεϊτζ – Κέιμπριτζ 1 στο 1.75

(21:45) Τσέστερφιλντ – Κόλτσεστερ 1 στο 1.85