«Ή ανανεώνεις άμεσα ή δεν ξαναπαίζεις»: Η Τσέλσι ωθεί στα άκρα έναν 18άχρονο ποδοσφαιριστή της!

Δεν δέχεται να ανανεώσει, ακούει τις προτάσεις που προκύπτουν, καθυστερεί την Τσέλσι και δεν θα ξαναπαίξει με τη φανέλα της! Τουλάχιστον, έως ότου αποφασίσει… Τι ακριβώς συμβαίνει λοιπόν με τον Τζος Ατσεαμπόνγκ και τους Λονδρέζους;



«Ή ανανεώνεις άμεσα ή δεν ξαναπαίζεις»: Η Τσέλσι ωθεί στα άκρα έναν 18άχρονο ποδοσφαιριστή της!

Μπορεί ο Τζος Ατσεαμπόνγκ να αποτελεί ένα από τα κορυφαία της ταλέντα, όμως η Τσέλσι δεν δείχνει να χειρίζεται τον ποδοσφαιριστή ως κάποιον που θέλει να διατηρήσει στο ρόστερ της, έχοντας καλή σχέση μαζί του.

Τι θέλουμε να πούμε με αυτό; Πρόκειται για έναν 18άχρονο Άγγλο, ο οποίος αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και βρίσκεται στους Λονδρέζους από… πάντα.

Μεγάλωσε στην ακαδημία τους, ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά, θεωρείται εξαιρετικός στην ηλικία του και οι «μπλε» θα ήθελαν να του δώσουν την ευκαιρία που μοιάζει να αξίζει μελλοντικά.

Ήταν βασικός και αναντικατάστατος στην δεύτερη τη τάξει κατηγορία της Premier League, όμως στα τέσσερα τελευταία ματς βρίσκεται εκτός αποστολής. Ο λόγος; Διότι δεν δέχεται να ανανεώσει το συμβόλαιό του. Αυτό ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2026 και σύμφωνα με το «The Athletic», η Τσέλσι του έχει κάνει πρόταση ανανέωσης.

Ο «μικρός» έχει καθυστερήσει στην απάντησή του, γνωρίζοντας πως έχει προκύψει ενδιαφέρον και από άλλες αγγλικές ομάδες και αυτό έχει «εκνευρίσει» την Τσέλσι. Πού καταλήγουμε λοιπόν; Στο ότι δεν θα φορέσει ξανά τη φανέλα της, αν δεν δεχθεί τους όρους της ομάδας.

Δεν θέλει να τον παραχωρήσει δανεικό το σύνολο του Έντσο Μαρέσκα, συμβιβάζεται με πώληση, αλλά με το ποσό που η ίδια θέλει. Και όσο η κατάσταση δε λύνεται, ο Ατσεαμπόνγκ θα εξακολουθήσει να βρίσκεται στον «πάγο».

Να θυμίσουμε πως έχει καταγράψει εμφάνιση και με την ανδρική ομάδα, τον Μάιο, στη νίκη με 2-0 επί της Τότεναμ στο «Στάμφορντ Μπριτζ», όταν είχε περάσει αλλαγή για πέντε λεπτά.

Δημήτρης Μανάκος