«Σας το υπόσχομαι»: Η δήλωση του Αρτέτα για το Άρσεναλ – Λίβερπουλ και οι απουσίες!

Πήρε τη νίκη στο Champions League, βγήκε «λαβωμένη», τα προβλήματα τραυματισμών δεν λένε να σταματήσουν για την Άρσεναλ! Παρόλα αυτά, ο Μικέλ Αρτέτα θέλησε να δώσει μία υπόσχεση, ενόψει του κρίσιμου παιχνιδιού με τη Λίβερπουλ στο «Έμιρεϊτς»!



 «Σας το υπόσχομαι»: Η δήλωση του Αρτέτα για το Άρσεναλ – Λίβερπουλ και οι απουσίες!

 

Τι και αν η Άρσεναλ κατάφερε να πανηγυρίσει τη δεύτερη, διαδοχική νίκη της στο Champions League και να μην ηττηθεί για τρίτο παιχνίδι στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση;

Προβληματισμός επικρατεί στο «στρατόπεδό» της, με τον Μικέλ Αρτέτα να γνωρίζει πως αντιμετωπίζει πολλούς τραυματισμούς!

Και αυτό διότι, μετά την αναμέτρηση με τη Σαχτάρ στο «Έμιρεϊτς», ο Ισπανός προπονητής αποκάλυψε πως δύσκολα θα είναι διαθέσιμος ο Μπουκάγιο Σάκα με τη Λίβερπουλ, καθώς δεν έχει κάνει κάποια προπόνηση μετά το Αγγλία – Ελλάδα στο Nations League!

Παράλληλα, ξεκαθάρισε πως και ο Μαρτίν Έντεγκααρντ θα είναι εκτός, ενώ αναμένει να δει τι μέλλει γενέσθαι με τον Ρικάρντο Καλαφιόρι και τον Μπεν Γουάιτ, που αντικαταστάθηκαν αναγκαστικά.

Παρόλα αυτά, ο Αρτέτα θέλησε να προβεί σε μία υπόσχεση, ενόψει του παιχνιδιού της 9ης αγωνιστικής της Premier League. Είπε πως η ομάδα του «θα πετάει» και πως άπαντες πρέπει να τον πιστέψουν, καθώς το ματς είναι κρίσιμο και η Άρσεναλ πρέπει να καταφέρει να επικρατήσει!

Δημήτρης Μανάκος