«Πάμε» για το 6Χ6 με Championship και National League: Η τριάδα του Δημήτρη Μανάκου!

Τρία στα τρία… εύκολα και «πάμε» να συνεχίσουμε το σερί στο «Tip of the day» του England365, με τον Δημήτρη Μανάκο!



«Πάμε» για το 6Χ6 με Championship και National League: Η τριάδα του Δημήτρη Μανάκου!

Η αλήθεια είναι πως το «Tip of the Day» του England365 και ο Δημήτρης Μανάκος βρίσκονται σε εξαιρετική, στοιχηματική κατάσταση.

Και οι αριθμοί «μιλούν» από μόνοι τους. Δύο στα τρία το Σάββατο, με ένα γκολ της Γουίμπλεντον να «χαλά» το απόλυτο και 3Χ3 πριν από μερικές ώρες, με χαρακτηριστική ευκολία.

Διότι το «ταμείο» ήρθε και η τριάδα επιβεβαιώθηκε από το… 35ο λεπτό των αναμετρήσεων! «Πρώιμη» πληρωμή σε Κάρντιφ και Λιντς, G/G από το μισάωρο το ματς της League One. Και προχωράμε…

Νέα τριάδα σήμερα, με μεγαλύτερη απόδοση αυτήν τη φορά! Δύο ματς από Championship, στο φινάλε της 11ης αγωνιστικής, και ένα από τη National League. «Ποντάρω» στο Under 1,5 ημιχρόνου στο ματς της Μίλγουολ με την Πλίμουθ, θεωρώντας πως ο Γουέιν Ρούνεϊ θα κοιτάξει αρχικά να μην υποστεί μεγάλη «ζημιά», μετά το 5-0 εκτός έδρας από την Κάρντιφ. Θεωρώ πως θα ασχοληθεί κατά βάση με την άμυνά του από την αρχή της αναμέτρησης και προβλέπω ένα «κλειστό» και… σβηστό πρώτο μέρος.

Δεύτερο παιχνίδι είναι αυτό της Χαλ με την Μπέρνλι. Στο 2.00 το N/G, κοιτάω την πρόσφατη παράδοση των δύο ομάδων σε αυτό το γήπεδο και τα φετινά τους αποτελέσματα. Προκύπτει… εύκολα και «διπλασιάζει».

Για το τέλος, άφησα το παιχνίδι που έχετε λιγότερη… γνώση. Πέμπτη κατηγορία αγγλικού ποδοσφαίρου, Σόλιχαλ εναντίον Γουόκινγκ. «Φουλ» για τον άσο… Αήττητη η γηπεδούχος στα πέντε τελευταία της, δύο σερί νίκες στο «σπίτι» της, τέσσερις στις πέντε τελευταίες φορές που υποδέχθηκε τη φιλοξενούμενη. Γιατί να μη διευρύνει το σερί της;

Συνοπτικά, η πρόταση του Δημήτρη Μανάκου:

(21:45) Μίλγουολ – Πλίμουθ Under 1,5 ημιχρόνου στο 1.45

(21:45) Χαλ – Μπέρνλι N/G στο 2.00

(21:45) Σόλιχαλ – Γουόκινγκ 1 στο 1.80