«Ποιο χατ - τρικ; Αυτό κάνει ο Βινίσιους όταν χάνει η Ρεάλ!» - Τι πάθος, τι ένταση, τι πανηγυρισμός! (vid)

Η Ρεάλ Μαδρίτης πέτυχε μία τεράστια ανατροπή απέναντι στην Μπορούσια Ντόρτμουντ, με τον Βινίσιους να είναι πρωταγωνιστής, πετυχαίνοντας χατ-τρικ. Παράλληλα φρόντισε να «κλέψει» τις εντυπώσεις για τις παθιασμένες του αντιδράσεις.



«Ποιο χατ - τρικ; Αυτό κάνει ο Βινίσιους όταν χάνει η Ρεάλ!» - Τι πάθος, τι ένταση, τι πανηγυρισμός! (vid)

Στη χθεσινή αναμέτρηση (22/10) της Ρεάλ Μαδρίτης για την 3η αγωνιστική της League Phase του Champions League απέναντι στην Μπορούσια Ντόρτμουντ, έγινε μια σπουδαία ανατροπή με τη γηπεδούχο να επικρατεί με το εκκωφαντικό 5-2.

Απόλυτος πρωταγωνιστής ο Βινίσιους Τζούνιορ, πετυχαίνοντας τρία γκολ. Ο Βραζιλιάνος διανύει μία εξαιρετική για αυτόν περίοδο, βάζοντας μάλιστα σοβαρή υποψηφιότητα για την κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας.

Εκτός από το σκοράρισμα, έχει κι άλλες αρετές, με τον ίδιο όπως φαίνεται και στο βίντεο να πιέζει αδιάκοπα και με πάθος τους αμυντικούς της Ντόρτμουντ με σκοπό να οδηγήσει την ομάδα του στην ανατροπή και στους τρεις βαθμούς.

Όταν τους οδηγεί σε λάθος, πανηγυρίζει, ξεσπά και δίνει το σύνθημα στη κερκίδα. Όλα τα υπόλοιπα είναι ιστορία, με τη γερμανική ομάδα να βλέπει το ισχυρό της προβάδισμα (0-2) να εξανεμίζεται και να παραδίδεται στις ορέξεις των Μαδριλένων.