«Η Γιουνάιτεντ να πάρει εκείνο το πρωτάθλημα, η Σίτι να τιμωρηθεί»: Ζητά… bonus ο Μουρίνιο και το μετάλλιό του!

Δήλωση που θα συζητηθεί, ακόμη μία από τον Ζοσέ Μουρίνιο, που ζητά αφαίρεση βαθμών για τη Μάντσεστερ Σίτι και το μετάλλιο του πρωταθλητή, μαζί με bonus χρημάτων, από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!



«Η Γιουνάιτεντ να πάρει εκείνο το πρωτάθλημα, η Σίτι να τιμωρηθεί»: Ζητά… bonus ο Μουρίνιο και το μετάλλιό του!

Σε μία αφοπλιστική συνέντευξη, μία ακόμη για την ακρίβεια στην τεράστια καριέρα του, προέβη ο Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος ξεκαθάρισε πως θα ήθελε να δει τη Μάντσεστερ Σίτι να τιμωρείται από την Premier League!

Αναφερόταν φυσικά στην απόφαση που εκκρεμεί για τις 115 παραβιάσεις κανονισμών, η οποία έκανε την εμφάνισή της για πρώτη φορά τον Σεπτέμβριο του 2023 και αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Δεκέμβριο του 2024. Πιο γρήγορα δηλαδή από ό,τι αναμενόταν.

Άπαντες έχουν εκφράσει την άποψή τους για την εν λόγω κατάσταση και δεν θα μπορούσε να λείπει από τη συζήτηση ο Ζοσέ Μουρίνιο. Ο «Special One», ο οποίος θεωρεί πως το σωστό είναι να αποδοθεί το πρωτάθλημα της σεζόν 2017-18 στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο ίδιος να πάρει bonus και μετάλλιο!

Αναλυτικά, όσα είπε για τις παραβιάσεις της Μάντσεστερ Σίτι:

«Νομίζω πως ακόμα μπορούμε να πάρουμε εκείνο το πρωτάθλημα, διότι ίσως τιμωρήσουν τη Μάντσεστερ Σίτι με βαθμούς και έτσι, να πανηγυρίσουμε εμείς τον τίτλο. Αν γίνει αυτό, πρέπει να μου δώσουν bonus και το μετάλλιό μου!»

Δημήτρης Μανάκος