Οι ποδοσφαιρικοί Θεοί έστειλαν τον Χάαλαντ στη Γη για να διαλύσει τα ρεκόρ των όλων των θρύλων του παρελθόντος! (vid)

Είναι ακόμα 24 ετών. Κι ας νομίζουμε ότι τον έχουμε μπροστά μας εδώ και αρκετά χρόνια. Και εκείνος απλά συνεχίζει τη δουλειά για την οποία τον έστειλαν οι ποδοσφαιρικοί Θεοί στη Γη. Ντελ Πιέρο; Νεϊμάρ; Ντρογκμπά; Όλα τα ονόματα, πλέον, μπαίνουν κάτω απ' αυτό του Viking! 



Οι ποδοσφαιρικοί Θεοί έστειλαν τον Χάαλαντ στη Γη για να διαλύσει τα ρεκόρ των όλων των θρύλων του παρελθόντος! (vid)

«Πέταξε» ξανά. Κατάφερε να σκοράρει με εναέριο τακουνάκι απέναντι στην Σπάρτα Πράγας. Ναι, όσα καταφέρνει, ξεπερνούν κάθε λογική. Την πετούν στο πάτωμα και την ποδοπατούν.

Και η αλήθεια είναι πως δεν χρειάζεται να πρέπει να εξηγήσεις πολλά. Απλά να τον απολαύσεις και να αισθάνεσαι ευλογημένος που καταφέρνεις να ζήσεις και τη δική του εποχή. 

Από το βράδυ της Τετάρτης, μόλις στην 42η συμμετοχή του στο Τσάμπιονς Λιγκ με την τρίτη διαφορετική ομάδα που καταφέρνει να βρίσκεται στην κορυφαία διοργάνωση, ο Έρλινγκ Χάαλαντ έχει καταφέρνει να χριστεί σκόρερ 44 φορές. 

 

 

Αυτές είναι όσες είχε μετρήσει και ο σπουδαίος, Ντιντιέ Ντρογκμπά, μόνο που είχε καταγράψει 92 εμφανίσεις στο θεσμό της UEFA!

Στα 43 γκολ έχει σταματήσει ο Νεϊμάρ που πλέον αγωνίζεται στη Σαουδική Αραβία κι επέστρεψε έπειτα από έναν χρόνο απουσίας, ενώ, 42 γκολ είχε πανηγυρίσει στ' αστέρια ο τεράστιος, Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο. 

 

 

Τώρα, ο Viking σκοράρει... για να διασκεδάσει. Δίχως να το σκεφτεί πολύ. Όπως το έκανε και πετώντας το σώμα του στον αέρα, γυρίζοντας το αριστερό του πόδι για να πετύχει την μπάλα και σκοράροντας με τακουνάκι.

Μόνο αυτός θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο. Ε και μετά έβαλε κι ένα δεύτερο, αρκετά πιο εύκολο. Ίσως κι εκείνος να το θεώρησε βαρετό. Σε τέτοιο σημείο θα έχει φτάσει, πιθανότατα... 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης