Το man-management του Μαρέσκα: Οι συνεχείς οδηγίες στον Μούντρικ και οι... κλωτσιές στον Μαντουέκε (vids)

Κάθε άνθρωπος θέλει διαφορετικό τρόπο διαχείρισης. Έτσι συμβαίνει και με τους ποδοσφαιριστές. Και ο Έντσο Μαρέσκα έχει βρει τα κουμπιά των παικτών του, όπως έδειξε και η προπόνηση που έκαναν οι «μπλε» στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, το απόγευμα της Τετάρτης, μια μέρα πριν από το μεγάλο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.   



Το man-management του Μαρέσκα: Οι συνεχείς οδηγίες στον Μούντρικ και οι... κλωτσιές στον Μαντουέκε (vids)

Ο Ιταλός προπονητής της Τσέλσι έχει καταφέρει να καταλάβει τους ποδοσφαιριστές του. Ή βρίσκεται σε αυτή τη διαδικασία προσπαθώντας και να τους βοηθήσει, αλλά και να βοηθηθεί ο ίδιος ώστε να πάρει από εκείνους το καλύτερο που μπορούν στον αγωνιστικό χώρο. 

Για κάποιους μπορεί μια... φιλική κλωτσιά να είναι αυτή που θα τους κρατήσει χαρούμενους και ενεργούς ενόψει μιας αναμέτρησης, για άλλους οι συνεχείς συμβουλές μπορεί να είναι απαραίτητες για να αισθανθούν σημαντικοί και να μπορέσουν να προσφέρουν όταν φτάσει η ώρα της αναμέτρησης. 

Ο τρόπος που αντιμετώπισε ο Μαρέσκα, τους Μαντουέκε και Μούντρικ, φανερώνει και το πόσο ιδιαίτερη δουλειά είναι η διαχείριση διαφορετικών προσωπικοτήτων...

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης