Η Τσέλσι ανανέωσε έναν 17άχρονο και τον φέρνει στην Αθήνα, για το ματς με τον Παναθηναϊκό!

Με μία έκπληξη στην αποστολή της, έρχεται η Τσέλσι στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό, καθώς ελάχιστοι θα γνωρίζουν ποιος είναι ο Σιμ Μιούκα, που ταξίδεψε στην Ελλάδα!



Η Τσέλσι ανανέωσε έναν 17άχρονο και τον φέρνει στην Αθήνα, για το ματς με τον Παναθηναϊκό!

Λίγες ώρες απομένουν πλέον για την έναρξη της 2ης αγωνιστικής του Europa Conference League, με την Τσέλσι να συναντά τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Η ομάδα του Έντσο Μαρέσκα έρχεται στην Αθήνα για τη νίκη, παρά τις πολλές αλλαγές που αναμένεται να έχει στο αρχικό της σχήμα.

Ο Κόουλ Πάλμερ, όπως θα έχετε διαβάσει πολλάκις, βρίσκεται εκτός λίστας για τα ματς της Ευρώπης, σε πρώτη φάση, ενώ ο Ιταλός προπονητής αναμένεται να διαφοροποιήσει αρκετά την ενδεκάδα του.

Ωστόσο, η σημαντικότερη έκπληξη όλων, έγκειται στο γεγονός πως ένας 17άχρονος συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή της Τσέλσι για το παιχνίδι με την ελληνική ομάδα. Ο λόγος για τον Σιμ Μιούκα! Έτσι ονομάζεται ο Άγγλος σέντερ φορ, ο οποίος ανανέωσε το συμβόλαιό του πριν από μερικές ώρες και ταξιδεύει στην Αθήνα!

Αποτελεί τον βασικό επιθετικό των Λονδρέζων στα ματς της Premier League 2, έχει αγωνιστεί σε πέντε αναμετρήσεις σε επίπεδο πρωταθλήματος, αλλά φέτος, δεν έχει σκοράρει ακόμη!

Δημήτρης Μανάκος