Το ακούσατε το «μπαμ»; Η Ρέξαμ παίρνει πρώην παίκτη της Γιουνάιτεντ και τη Λέστερ!

Μία τεράστια μεταγραφή έχει στα σκαριά η Ρέξαμ, με τον πρώην ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Λέστερ, Μάτι Τζέιμς, με σκοπό την ενίσχυση του ρόστερ για την επίτευξη ακόμη μίας ανόδου.



Το ακούσατε το «μπαμ»; Η Ρέξαμ παίρνει πρώην παίκτη της Γιουνάιτεντ και τη Λέστερ!

Η Ρέξαμ θα ολοκληρώσει μία πολύ μεγάλη κίνηση, καθώς ο Τζέιμς έχει γεμάτο βιογραφικό και ένα πρωτάθλημα με τη Λέστερ το 2016, όντας όμως τραυματίας. Ο αγγλικός σύλλογος έχει κάνει εκπληκτικό ξεκίνημα στη φετινή χρονιά και βρίσκεται στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα στη τρίτη τη τάξει κατηγορία της Αγγλίας.

Ο Μάτι Τζέιμς ξεκίνησε τη καριέρα του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στην οποία όμως δεν κατέγραψε καμία συμμετοχή. Έπειτα συνέχισε στη Λέστερ, με την οποία κατέκτησε την Championship το 2014 και την Premier League το 2016. Ένας σοβαρός τραυματισμός, πήγε αρκετά πίσω την καριέρα του. Τα επόμενα χρόνια τα πέρασε κυρίως ως δανεικός.

Και μόνο το πλούσιο βιογραφικό του δείχνει πως θα φανεί ιδιαίτερα χρήσιμος στη προσπάθεια της Ρέξαμ, η οποία κυνηγά τη τρίτη της συνεχόμενη άνοδο. Καθοδηγητής της μέχρι τώρα πορείας της, ο Φιλ Πάρκινσον, ο οποίος βρίσκεται στο τιμόνι της από το 2021.

Ο πρόεδρος της ομάδας, Ράιαν Ρέινολντς έδωσε χρόνο στον ποδοσφαιριστή να προπονηθεί με την ομάδα και ήρθε σε συμφωνία με τον Άγγλο μέχρι τον προσεχή Ιανουάριο.

Κωνσταντίνος Μακρής