Άνετο πέρασμα από την Αθήνα για την Τσέλσι

Με τον Μικάιλο Μούντρικ να ετοιμάζει δυο γκολ και να πετυχαίνει ένα κι εκείνος, η Τσέλσι πέρασε με τεράστια ευκολία από το ΟΑΚΑ, επικρατώντας 4-1 του Παναθηναϊκού. Απόλυτη η ομάδα του Μαρέσκα στις δύο πρώτες αγωνιστικές της League Phase του Conference League, πάλι πέτυχε τέσσερα τέρματα, αλλά πάλι δεν κατάφερε να κρατήσει μηδέν παθητικό.  



Άνετο πέρασμα από την Αθήνα για την Τσέλσι

Οι «μπλε» δεν αντιμετώπισαν προβλήματα στην προσπάθεια να κάμψουν την αντίσταση του Παναθηναϊκού. Μάλιστα, σχεδόν κράτησαν και δυνάμεις με τον τρόπο που παρουσιάστηκαν, αφού δεν χρειάστηκε να κοπιάσουν ή να μοχθήσουν ιδιαίτερα στο χορτάρι.

Ο Μούντρικ στο 22ο λεπτό έπειτα από ωραία συνεργασία με τον Φέλιξ έφτιαξε το γκολ για τον Πορτογάλο κι έγινε το 1-0. Ο Ουκρανός θα χριζόταν σκόρερ στην έναρξη του δεύτερου μέρους για το 2-0 με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Νέτο στο 49'. Ο Μλαντένοβιτς δεν κατάφερε να διώξει προ του «Μίσα» που είχε εύκολη δουλειά.

Η δεύτερη ασίστ του θετικότατου, το βράδυ της Τετάρτης, Μούντρικ ήρθε στο 55ο λεπτό με το σουτ του Φέλιξ που κόντραρε και στον Μαξίμοβιτς και άλλαξε πορεία για το 3-0, με το γκολ να πιστώνεται κανονικά στον Πορτογάλο λόγω του ότι η μπάλα θα πήγαινε προς την εστία. Ο Ενκουνκού φούσκωσε τα μπαλόνια του και στην Αθήνα με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 59' για το 4-0, ενώ, το μοναδικό που κατάφερε ο Παναθηναϊκός ήταν να μειώσει με το εύκολο πλασέ του Πελίστρι από το γύρισμα του Βαγιαννίδη στο 69'.

Μετά την τεσσάρα επί της Γάνδης, η Τσέλσι πέτυχε τέσσερα τέρματα και απέναντι στους «πράσινους» και έδειξε σε ακόμα μια περίσταση πως ο Μαρέσκα χειρίζεται ιδανικά όλο το ρόστερ που έχει στη διάθεσή του, αφού άλλαξε όλη η ομάδα σε σχέση με το ματς κόντρα στη Λίβερπουλ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παναθηναϊκός: Ντραγκόφσκι, Κώτσιρας, Γεντβάι, Σένκεφελντ, Μλαντένοβιτς (60' Βαγιαννίδης), Μαξίμοβιτς, Τσέριν, Ουναϊ (80' Μπακασέτας), Πελίστρι (70' Τζούρισιτς), Μαντσίνι (60' Τετέ), Γερεμέγεφ (70' Σπόραρ)

Τσέλσι: Γιόργκενσεν, Ντισασί, Μπαντιασίλ, Ρενάτο, Κουκουρέγια, Ντούσμπερι – Χολ (77' Τσικουεμέκα), Έντσο (71' Κάσαντεϊ), Φέλιξ, Μούντρικ, Ενκουνκού (61' Γκίου), Πέδρο Νέτο (61' Τζορτζ)

Κώστας Ζάλιαρης