Ματς – «χάος», ο Μουρίνιο να αποβάλλεται και η Γιουνάιτεντ να αντέχει στην Τουρκία – Τρίτη ισοπαλία στο Europa League! (vids)

Ένα παιχνίδι γεμάτο ένταση στην Τουρκία, «όρθια» η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έμεινε στο 1-1 με τη Φενέρμπαχτσε, στην 3η αγωνιστική του Europa League! Σκόραρε ο Κρίστιαν Έρικσεν, φανταστικός ο Ονάνα, αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος μπήκε στο γήπεδο!



Ματς – «χάος», ο Μουρίνιο να αποβάλλεται και η Γιουνάιτεντ να αντέχει στην Τουρκία – Τρίτη ισοπαλία στο Europa League! (vids)

Γνωρίζει κανείς εξαρχής τις συνθήκες που ενδέχεται να αντιμετωπίσει σε μία εκτός έδρας αναμέτρηση στην Τουρκία. Όποιος και αν είναι, οποιαδήποτε δυναμική και αν έχει, η Φενέρμπαχτσε ποτέ δεν αποτελεί εύκολη αντίπαλο για να τη συναντήσει κανείς.

Ωστόσο, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποδείχθηκε σοβαρή κόντρα στην ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο και σε ένα απολύτως ισορροπημένο παιχνίδι, επιστρέφει με έναν βαθμό στην Αγγλία.

Και ίσως, να αισθάνεται πως θα μπορούσε να πάρει και κάτι περισσότερο, αν αναλογιστεί κανείς πως προηγήθηκε στο 15ο λεπτό, με ένα υπέροχο γκολ του Κρίστιαν Έρικσεν.

Στο 22’ ο Μάρκους Ράσφορντ βρέθηκε μία «ανάσα» από το 2-0, ενώ στο 36’, ο Εν Νεσίρι δεν μπόρεσε να κερδίσει από κοντά τον Ονάνα, με τον τελευταίο να προβαίνει σε μία επική επέμβαση.

 

 

 

Εξόργισε η εν λόγω στιγμή τον Ζοσέ Μουρίνιο, αλλά ο Πορτογάλος… ηρέμησε στο 49ο λεπτό. Ισοφάρισε αυτήν την φορά ο Εν Νεσίρι και το ματς έμοιαζε να «γέρνει» προς την πλευρά των Τούρκων.

 

 

Η αποβολή του «Special One» όμως, έμοιαζε να τους «χαλά» το μυαλό, με τον Μουρίνιο να διαμαρτύρεται για πέναλτι, μπαίνοντας στο γήπεδο!

Αποχώρησε έξαλλος και πήγε στην εξέδρα, με το 1-1 να παραμένει μέχρι τέλους. Στους τρεις βαθμούς ανέβηκε έτσι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία μετρά τρεις σερί ισοπαλίες, στη League Phase του Europa League, ούσα στην 21η θέση!

Δημήτρης Μανάκος