Τη... ζωντάνεψε ο 17χρονος Μουρ και συνέχισε με το απόλυτο η Τότεναμ! (vid)

Η παρουσία του Μίκι Μουρ στο παιχνίδι ήταν ικανή ν' αλλάξει ολόκληρη την Τότεναμ. Της έδωσε φρεσκάδα, ενθουσιασμό και ζωντάνια. Και με αυτά τα στοιχεία, η ομάδα του Ποστέκογλου έφτασε στο 1-0 επί της Άλκμααρ και στο 3x3 στη League Phase του Europa League.  



Τη... ζωντάνεψε ο 17χρονος Μουρ και συνέχισε με το απόλυτο η Τότεναμ! (vid)

Τα «σπιρούνια» έστω και με ένα γκολ κατάφεραν να συνεχίσουν με το απόλυτο στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση για φέτος.

Ακόμα κι αν το πρώτο ημίχρονο δεν είχε το αποτέλεσμα που θα ήθελε ο Άγγελος Ποστέκογλου στις προσπάθειες των παικτών του, με τον Τίμο Βέρνερ να πρωταγωνιστεί σε αρκετές χαμένες ευκαιρίες, η λύση βρέθηκε για τους Λονδρέζους.

Με την είσοδο του Μπρέναν Τζόνσον στο παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο, ο 17χρονος Μίκι Μουρ από αριστερά άρχισε να κάνει φοβερά πράγματα, στην πρώτη του παρουσία στο αρχικό σχήμα της ομάδας του σε εντός έδρας παιχνίδι. Προκάλεσε ρήγματα στην ολλανδική άμυνα και τελικά η λύση ήρθε από την άσπρη βούλα.

Εκεί βρέθηκε ο Ριτσάρλισον στο 53ο λεπτό έπειτα από ανατροπή του Μπέργκβαλ στην περιοχή. Οι Λονδρέζοι σκόραραν και με το 1-0 πήραν ξανά, όλους τους βαθμούς, τελειώνοντας το παιχνίδι με αριθμητικό πλεονέκτημα μετά και την αποβολή του Μέλερ Βόλφε στο 85'. 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης