Ο Μαρέσκα έχει κάνει τον Μούντρικ ένα... προσωπικό του στοίχημα και ο Ουκρανός ανταποκρίνεται περίφημα

Άλλες δυο ασίστ, ένα γκολ. Χαμόγελα. Δικαίωση. Και είναι ακόμα σε πρώιμο στάδιο. Η εμφάνιση του Μικάιλο Μούντρικ απέναντι στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ αποτέλεσε ακόμα ένα σημάδι πως ο Ουκρανός καταφέρνει υπό την καθοδήγηση του Έντσο Μαρέσκα, να προσφέρει στην Τσέλσι πολλά περισσότερα απ' ό,τι το έχει κάνει από τις αρχές του 2023. 



Ο Μαρέσκα έχει κάνει τον Μούντρικ ένα... προσωπικό του στοίχημα και ο Ουκρανός ανταποκρίνεται περίφημα

«Σέρβιρε» δυο στον Φέλιξ. Ένα με γύρισμα πάρε - βάλε στο πρώτο ημίχρονο κι άλλο που ο Πορτογάλος είχε και την τύχη με το μέρος του λόγω της κόντρας του Μαξίμοβιτς στο σουτ που έκανε από τα όρια της περιοχής στο δεύτερο ημίχρονο. 

Ο Μούντρικ είχε καταφέρει να νικήσει και τον Μλαντένοβιτς όταν σηκώθηκε για κεφαλιά έπειτα από το γέμισμα στο δεύτερο δοκάρι, σκοράροντας με το κεφάλι για το προσωρινό 2-0 των «μπλε» απέναντι στον Παναθηναϊκό. 

Κάποια στιγμή πήγε και στον πάγκο για να πάρει τα εύσημα από τον Έντσο Μαρέσκα που βλέπει σιγά - σιγά τον ποδοσφαιριστή και τον αντίκτυπο που θέλει από εκείνον στα πλάνα του και στο παιχνίδι της Τσέλσι. 

 

 

Ο Ουκρανός εξτρέμ είναι πρώτος σε ασίστ στη φετινή League Phase του Conference League έχοντας ετοιμάσει τρία τέρματα για τους συμπαίκτες του, με τον Ιταλό προπονητή του να δηλώνει: «Θα φτάσουμε στο σημείο που θέλουμε μαζί του και θα σκοράρει περισσότερες φορές για να μας βοηθά ακόμα πιο πολύ». 

Ο Μούντρικ έχει γίνει κάτι σαν... προσωπικό στοίχημα του Μαρέσκα στην Τσέλσι, ο νέος κόουτς της ομάδας φροντίζει να του μιλά και να επικοινωνεί πολύ μαζί του και φαίνεται ότι αρχίζει και αποδίδει καρπούς ο τρόπος που τον διαχειρίζεται και που του δείχνει την εμπιστοσύνη του. 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης