Η έδρα της Μπρίστολ, δύο φαβορί και «ταμείο» με τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο: «Βάλτε και… τετραπλασιάστε!»

Διαβάστε την πρόταση του Χρήστου Σωτηρακόπουλου για τη 12η αγωνιστική της Championship! Τρία ματς, ξανά η «κλασσική» τριάδα, με απόδοση μεγαλύτερη του τέσσερα. Δύο άσοι – φαβορί, ένα G/G που ξεκινά νωρίς και πάμε για «ταμείο» στη Novibet!



Η έδρα της Μπρίστολ, δύο φαβορί και «ταμείο» με τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο: «Βάλτε και… τετραπλασιάστε!»

Επιστροφή στην Championship, ώρα για τις καθιερωμένες προβλέψεις, που τόσο πολύ έχετε «αγκαλιάσει» τις τελευταίες εβδομάδες.

Και η αλήθεια είναι πως ως στιγμής, πηγαίνουμε εξαιρετικά. Είτε κάνοντας το απόλυτο, στην τριάδα που συνηθίζουμε να προτείνουμε, είτε πιάνοντας δύο από τα τρία παιχνίδια. Πράγμα επίσης σημαντικό, καθώς γνωρίζω πως πολλοί από εσάς επιλέγετε παιχνίδια και τα προσαρμόζετε σε δελτίο, είτε τα παίζετε μεμονωμένα.

Προχωράμε στη 12η στροφή του πρωταθλήματος λοιπόν, η οποία ξεκίνησε με το πρώτο «διπλό» της Σέφιλντ Γουένσντεϊ, σε επίπεδο Championship, μετά από πέντε μήνες. Επικράτησε με ανατροπή, με 2-1 της Πόρτσμουθ και ανέβηκε στην 11η θέση της κατάταξης.

Τι βλέπω για σήμερα, πιθανώς θα με ρωτήσετε. Ξανά τριάδα, δύο άσους, ένα G/G και ξεκινάμε από νωρίς. Αρχικά, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, προβλέπω γκολ και θέαμα στο ματς της Μπρίστολ Σίτι με τη Λιντς το μεσημέρι. Σκοράρουν εκτός έδρας τα «παγώνια», νομίζω θα το κάνουν και πάλι. Σε μία έδρα που «προσφέρεται» για αμφίσκορο παιχνίδι, όπως μαρτυρούν και τα δύο από τα τρία τελευταία ματς εκεί.

Από εκεί και πέρα, θεωρώ πως η Μπέρνλι θα βγάλει αντίδραση κόντρα στην ΚΠΡ, ενώ η Σάντερλαντ θα διατηρηθεί ψηλά, με νίκη κόντρα στην Όξφορντ Γιουνάιτεντ. Απογευματινά και τα δύο ματς, με δύο άσους που συναντώνται πιο ψηλά από ό,τι πολλοί θα περίμεναν!

Συνοπτικά, η πρόταση του Χρήστου Σωτηρακόπουλου από τη Novibet:

(14:30) Μπρίστολ Σίτι – Λιντς G/G στο 1.76

 (17:00) Μπέρνλι – ΚΠΡ 1 στο 1.62

(17:00) Σάντερλαντ – Όξφορντ Γιουνάιτεντ 1 στο 1.55