Ξανά… λάθος απόδοση, «τρένο» η Ρέντινγκ: Η πρόταση του Δημήτρη Μανάκου στο «Tip of the day»!

Μία απόδοση που δεν εξηγείται για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα, μία Ρέντινγκ που πηγαίνει «τρένο» και ένα… παραδοσιακό G/G. Δείτε την πρόταση του Δημήτρη Μανάκου για το «Tip of the day» στο England365!



Ξανά… λάθος απόδοση, «τρένο» η Ρέντινγκ: Η πρόταση του Δημήτρη Μανάκου στο «Tip of the day»!

Θα έχετε παρατηρήσει πως τις τελευταίες εβδομάδες, στο «Tip of the day», τα πηγαίνουμε εξαιρετικά.

Ο Δημήτρης Μανάκος ασχολείται με τις μικρότερες κατηγορίες της Αγγλίας και στις επτά ημέρες που παρήλθαν, πέρασαν νικηφόρα οι επτά από τις εννέα προτάσεις του! Πάμε καλά, συνεχίζουμε στο ίδιο μοτίβο, ασχολούμαστε ξανά με τη League One.

Τι παίζουμε σήμερα λοιπόν στην 3η τη τάξει κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου; Αρχικά, εντοπίζουμε ξανά τη… λάθος απόδοση στην περίπτωση της Ρέξαμ. Στο 3.00 προσφέρεται να κερδίσει εκτός έδρας την Τσάρλτον, δεν αντιλαμβανόμαστε τον λόγο. Και θυμίζουμε πως κάτι τέτοιο είχε συμβεί και την προηγούμενη εβδομάδα, με τους Ουαλούς να επικρατούν με 1-0 εκτός έδρας της Ρόδεραμ!

Δεύτερο ματς είναι αυτό της Λίνκολν με την Στόκπορτ, σε ένα G/G που και επιβεβαιώνεται μεταξύ τους και συναντάται ψηλά, από πλευράς απόδοσης.

Και τέλος, στήριξη στην «αγαπημένη» μας Ρέντινγκ. Τρεις σερί εντός έδρας νίκες, σκοράρει πολύ, παίζει καλά, δικαιολογημένα είναι 7η. Και γενικώς, έχει τη… συνήθεια να κερδίζει εύκολα στο «Technique» την Μπρίστολ Ρόβερς, στον 21ο αιώνα!

Συνοπτικά, η πρόταση του Δημήτρη Μανάκου:

(14:30) Ρέντινγκ – Μπρίστολ Ρόβερς 1 στο 1.73                     

 (17:00) Τσάρλτον – Ρέξαμ Χ2 στο 1.60                                                 

 (17:00) Λίνκολν – Στόκπορτ G/G στο 1.91