Ο Big Ben λύνει τον στοιχηματικό «γρίφο» σε Μπρέντφορντ και «Γκούντισον Παρκ»

Σάββατο δίχως παιχνίδι στις 14:30, αλλά με τον Big Ben πάντοτε στις επάλξεις! Και η 9η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ έχει δύσκολες «αποστολές», με παιχνίδια που δυσκολεύουν τη στοιχηματική κρίση των αναγνωστών, αλλά τα σημεία βγήκαν ξανά! 



Ο Big Ben λύνει τον στοιχηματικό «γρίφο» σε Μπρέντφορντ και «Γκούντισον Παρκ»

Η Μπρέντφορντ παρά τα διαδοχικά G/G που καταγράφει στις αναμετρήσεις της, με πείθει ότι θα καταφέρει επιτέλους να πάρει μια πολύ πιο άνετη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Και ίσως έφτασε η ώρα να το κάνει αυτό. Η Ίπσουιτς επιθετικά δεν με έχει πείσει, οι «bees» είναι πιο έμπειροι, το 2-1 με ανατροπή στο «Ολντ Τράφορντ» δεν μπορεί να μπει σε αυτήν εδώ την κουβέντα και με αρκετό ρίσκο θα πάω στο NG της αναμέτρησης, με απόδοση 2.10 στη Novibet. 

Στο «Γκούντισον Παρκ» περιμένω πολύ σκληρή μάχη. Η Φούλαμ μπορεί να προέρχεται από δυο ανεπιτυχή αποτελέσματα και με τριάρες στην «πλάτη» από τις Γιουνάιτεντ και Άστον Βίλα, αλλά είναι φοβερά σοβαρή ομάδα υπό την ηγεσία του Μάρκο Σίλβα. Τα «ζαχαρωτά» δείχνουν να ξυπνούν το τελευταίο διάστημα και παίρνουν τους βαθμούς που χρειάζονται. Είναι, ίσως, η πιο σκληρή μάχη της ημέρας και γι' αυτό... δεν θα βγάλω νικητή, με την ισοπαλία να πληρώνει στο 3,50. 

Συνοπτικά η πρόταση του Big Ben στο England365:

Έβερτον - Φούλαμ Χ με απόδοση 3.50

Μπρέντφορντ - Ίπσουιτς No Goal με απόδοση 2.10