«Αν ισχύει, είναι… ντροπή!» - Η Γιουνάιτεντ ζήτησε από τη Σίτι να πάρει μαζί της παίκτες για την Χρυσή Μπάλα!

Αν αληθεύει το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, πλέον μιλάμε για ένα πολύ διαφορετικό επίπεδο στο οποίο κινείται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ... Προκειμένου να γλιτώσει έξοδα, σκέφτηκε να ζητήσει χάρη από τη Σίτι ενόψει της τελετής για την απονομή της Χρυσής Μπάλας! 



«Αν ισχύει, είναι… ντροπή!» - Η Γιουνάιτεντ ζήτησε από τη Σίτι να πάρει μαζί της παίκτες για την Χρυσή Μπάλα!

Περικοπές, συμμάζεμα των οικονομικών, στενότητα, παύση του μισθού του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και γενικότερα μια αναταραχή στο εσωτερικό του συλλόγου αναφορικά με μια προσπάθεια που φέρεται να γίνεται ώστε να υπάρξει σταθερότητα. 

Παρ' όλα αυτά, κάποια πράγματα έχουν κι ένα όριο. Και στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαίνεται ότι πέφτουν πιο χαμηλά από αυτό...

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται από τη Daily Mail, οι άνθρωποι της ομάδας ζήτησαν από εκείνους της Σίτι αν γίνεται να πάρουν μαζί τους δυο ποδοσφαιριστές, στο ιδιωτικό αεροσκάφος με το οποίο θα μεταφερθούν οι «πολίτες» στο Παρίσι. 

Πιο συγκεκριμένα, οι «κόκκινοι διάβολοι» φέρονται να ενημέρωσαν τους συμπολίτες τους πως θα ήθελαν να γίνεται να ταξιδέψουν οι Μέινου και Γκαρνάτσο με τους παίκτες του Πεπ Γκουαρδιόλα, με την απάντηση από πλευράς Πρωταθλητών Αγγλίας να είναι: «Συγγνώμη, δεν υπάρχουν κενές θέσεις...»! 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης