Ο Γουντ καταφέρνει να κάνει τη Γιουνάιτεντ να θέλει να κρυφτεί γι' ακόμα μια αγωνιστική...

Τρία γκολ στα τελευταία δυο παιχνίδια του. Συνολικά 7 τέρματα από τον φορ της Φόρεστ που χρειάζεται ελάχιστες καλές στιγμές για να λειτουργήσει το ένστικτο του σκόρερ που τον χαρακτηρίζει. Και πλέον, ο Κρις Γουντ μπορεί να φωνάξει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ «μόνος μου και όλοι σας»! 



Ο Γουντ καταφέρνει να κάνει τη Γιουνάιτεντ να θέλει να κρυφτεί γι' ακόμα μια αγωνιστική...

Ο Νεοζηλανδός επιθετικός σκόραρε δις το βράδυ της Παρασκευής στην αναμέτρηση με τη Λέστερ για να πανηγυρίσει η ομάδα του Νούνο Σάντο για πρώτη φορά φέτος διαδοχικές νίκες, φτάνοντας στο 3-1, μερικά βράδια μετά και το πρώτο εντός έδρας «τρίποντο» για φέτος με το 1-0 επί της Πάλας. 

Περιμένοντας και το πρώτο του παιδάκι, όπως αποκάλυψε το βράδυ της περασμένης Δευτέρας με τον ιδιαίτερο πανηγυρισμό του, ο Γουντ αποδίδει περίφημα στο γήπεδο και έφτασε στα 7 τέρματα στο φετινό πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ. 

Ο μοναδικός που έχει σκοράρει περισσότερο από τον υψηλόσωμο στράικερ της Φόρεστ μέχρι αυτή τη στιγμή είναι ο Έρλινγκ Χάαλαντ (10), ενώ, ο διεθνής επιθετικός της ομάδας από το Νότιγχαμ έχει μόνος του, όσα γκολ έχει μετρήσει ολόκληρη η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης