«Θέλει… VAR η Championship»: Η Λούτον έχασε με γκολ – οφσάιντ και ανατροπή, η Λιντς «μπλόκαρε» ξανά! (vids)

«Χαμός» στην Championship, τεράστια ανατροπή της Κόβεντρι επί της Λούτον, «επισκιάστηκε» για γκολ – οφσάιντ στις καθυστερήσεις. Απώλεια βαθμών ξανά για τη Λιντς, ανέβηκε στην πρώτη επτάδα η Γουότφορντ!



«Θέλει… VAR η Championship»: Η Λούτον έχασε με γκολ – οφσάιντ και ανατροπή, η Λιντς «μπλόκαρε» ξανά! (vids)

Μία τεράστια ανατροπή απέναντι στη Λούτον πανηγύρισε η απίθανη Κόβεντρι, η οποία επικράτησε με 3-2 της ομάδας του Ρομπ Έντουαρντς, στη 12η αγωνιστική της Championship!

Τι και αν βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου; Διόλου επηρέασε αυτό τους γηπεδούχους, που κατάφεραν να απαντήσουν άμεσα στα γκολ των Μόρις και Αντεμπάγιο.

Ο Σιμς μείωσε στο 59ο λεπτό και ο Τορπ έκανε το 2-2 στο 76’. Από εκεί και πέρα, το παιχνίδι «έγερνε» προς τους γηπεδούχους, με τη Λούτον να «καταρρέει» στο φινάλε και να μένει με «10» παίκτες.

Αποβλήθηκε ο Χολμς στο 90’ και 120 δευτερόλεπτα αργότερα, ο Ράιτ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, παρότι ήταν οφσάιντ ποδοσφαιριστής της Κόβεντρι που επηρέασε τη φάση!

Από εκεί και πέρα, η Λιντς ναι μεν διατήρησε το αήττητο σερί της, αλλά «μπλόκαρε» κόντρα στην Μπρίστολ Σίτι (0-0), ενώ η Γουότφορντ επικράτησε με 1-0 της Μπλάκμπερν, χάρη στο πέναλτι – γκολ του Καγιέμπε!

Δημήτρης Μανάκος