«Χάλασε» η παράδοση της Φούλαμ στο 95’: «Σώθηκε» η Έβερτον, ο Μπέτο της έδωσε την ισοπαλία! (vid)

Μια «τρελή» παράδοση, μία συνήθεια που έγινε… λατρεία, αλλά ο Μπέτο είπε «όχι… φέτος»! Ήθελε να κερδίσει για 5η συνεχόμενη φορά την Έβερτον στο «Γκούντισον Παρκ» η Φούλαμ, αλλά στο 95ο λεπτό, ο φορ των «ζαχαρωτών» ισοφάρισε, για το τελικό 1-1!



«Χάλασε» η παράδοση της Φούλαμ στο 95’: «Σώθηκε» η Έβερτον, ο Μπέτο της έδωσε την ισοπαλία! (vid)

Μία σπουδαία επικράτηση ήθελε να πανηγυρίσει η Φούλαμ στην 9η αγωνιστική της Premier League, αλλά ο Μπέτο «έσωσε» την Έβερτον στο «Γκούντισον Παρκ» στο 95ο λεπτό!

Πώς όμως φτάσαμε στο τελικό 1-1; Οι Λονδρέζοι ήταν ανώτεροι από την αρχή μέχρι το τέλος, είχαν σημαντικότερες ευκαιρίες για να προηγηθούν και εν τέλει, το 1-0 έλαβε χώρα με τη συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού.

Ο Άλεξ Ιγουόμπι σκόραρε κόντρα στην πρώην ομάδα του και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, δίχως να πανηγυρίζει!

Εν συνεχεία, παρότι η Φούλαμ είχε ευκαιρίες με τον Χιμένες και τον Σμιθ Ρόου για το 2-0, δεν το έκανε! Και τιμωρήθηκε, με τον Μπέτο να ισοφαρίζει στο 95ο λεπτό, αξιοποιώντας την ασίστ του Άσλεϊ Γιανγκ!

«Χαμένη» ευκαιρία για τη Φούλαμ να ανέβει στην 8η θέση, συνεχίζεται το αήττητο σερί σχεδόν 1,5 μήνα της Έβερτον στην Premier League!

Το εντυπωσιακότερο; Πλησιάσαμε στο 5ο συνεχόμενο «διπλό» της Φούλαμ σε αυτό το γήπεδο, σε όλες τις διοργανώσεις, αλλά το «κοντέρ» μηδένισε, για πρώτη φορά μετά το 2018!

Δημήτρης Μανάκος