Το απίστευτο 10/12 του Δημήτρη Μανάκου στο «Tip of the day» και η πρόταση της ημέρας!

Τέσσερις εβδομάδες, τέσσερα Σάββατα, προτάσεις που αποδίδουν και ένα εντυπωσιακό 10/12 από τον Δημήτρη Μανάκο! Τι έρχεται όμως, για σήμερα, Κυριακή (27/10), στο «Tip of the day» του England365;



Το απίστευτο 10/12 του Δημήτρη Μανάκου στο «Tip of the day» και η πρόταση της ημέρας!

Η αλήθεια είναι πως αν κάποιος ακολουθεί το «Tip of the day» στο England365, δεν χρειάζεται να μπει στη διαδικασία να αναλύσει πολύ τα πράγματα.

Γνωρίζει τι ακριβώς συμβαίνει, πόσο καλά πηγαίνουν ως στιγμής οι προβλέψεις μας! Αισίως, η νέα στήλη του σάιτ μας, «έκλεισε» τον πρώτο της μήνα και αν μετρήσουμε τα Σαββατοκύριακα που έχουμε παραθέσει τις προτάσεις μας, μόνο να… πανηγυρίζουμε μπορούμε.

Ο λόγος; Διότι στις τέσσερις τελευταίες προτάσεις (κάθε πρόταση απαρτίζεται από μία τριάδα παιχνιδιών), μετράμε 10 κερδισμένα ματς και δύο μόλις που έχουμε πέσει έξω!

Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα το «ταμείο» που πήγαμε πριν από μερικές ώρες, με τη League One να μας δικαιώνει ξανά στον απόλυτο βαθμό! Τρία στα τρία, απόδοση μεγαλύτερη του 5,50 αθροιστικά.

Γενικότερα, όσοι παρακολουθείτε την στήλη, γνωρίζετε πως οι προτάσεις αφορούν τις μικρότερες κατηγορίες του αγγλικού ποδοσφαίρου. Ωστόσο, σήμερα, ημέρα… ντέρμπι στην Premier League, θα κάνουμε την εξαίρεση.

«Ποντάρουμε» στο ότι δεν θα χάσει η Άρσεναλ από τη Λίβερπουλ, παρά τις απουσίες της, και στον άσο της Νόριτς, στην Championship κόντρα στη Μίντλεσμπρο! Έναν άσο, που αν επιβεβαιωθεί, θα είναι ο πρώτος ανάμεσά τους στο «Κάροου Ρόουντ», τα τελευταία έξι χρόνια.

Συνοπτικά, η πρόταση του Δημήτρη Μανάκου:

(17:00) Νόριτς – Μίντλεσμπρο 1 στο 3.10

(18:30) Άρσεναλ – Λίβερπουλ 1Χ διπλή ευκαιρία στο 1.40