«Football is fun»: Η Μπρέντφορντ προσφέρει διασκέδαση στον κόσμο με τη... συγκατάθεση του Τόμας Φρανκ

Κάπως έτσι θα έπρεπε να είναι το ποδόσφαιρο. Τόσο διασκεδαστικό και ψυχαγωγικό. Και στην Μπρέντφορντ το έχουν... πιάσει το νόημα, αν και ο Τόμας Φρανκ πολύ θα ήθελε να μην έχει χρειαστεί το 6ο λεπτό των καθυστερήσεων για να πάρει όλους τους βαθμούς η ομάδα του απέναντι στην Ίπσουιτς. 



«Football is fun»: Η Μπρέντφορντ προσφέρει διασκέδαση στον κόσμο με τη... συγκατάθεση του Τόμας Φρανκ

Οι «bees» πριν καν τη λήξη του πρώτου μέρους επέστρεψαν από το εις βάρος τους 2-0, ισοφαρίζοντας σε 2-2. Έκαναν ανατροπή στα πρώτα λεπτά του δεύτερου μέρους, απέκτησαν αριθμητικό πλεονέκτημα, αλλά είδαν τον Ντέλαπ στο 86' να σκοράρει για τους νεοφώτιστους κάνοντας το 3-3! 

Κι εκεί που όλοι ετοιμάζονταν να μιλήσουν για ηρωικό βαθμό του ΜακΚένα, ο Εμπουεμό με γέμισμα που μπέρδεψε άπαντες στις καθυστερήσεις, διαμόρφωσε το τελικό 4-3. «Football is fun» έγραψε ο διαχειριστής των social medial της Μπρέντφορντ με την ολοκλήρωση της αναμέτρησης για ό,τι είχε παρακολουθήσει ο κόσμος, ενώ, στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο Τόμας Φρανκ. 

«Μου είχαν πει ότι δουλεύουμε στο κομμάτι της ψυχαγωγίας και έπρεπε να την προσφέρουμε για τα χρήματα που διέθεσε ο κόσμος να έρθει στο γήπεδο» είπε μεταξύ σοβαρού κι αστείου, αφού σίγουρα θα ήθελε μια πολύ πιο άνετη επικράτηση της ομάδας του.

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης