Ο Σαλάχ «πυροβολεί» την Άρσεναλ

Νέο ντέρμπι στην Premier League στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής. Την Κυριακή (18:30) στο «Emirate», Άρσεναλ και Λίβερπουλ, θα λύσουν τις διαφορές τους και ο νικητής θα αποκτήσει κυρίως ψυχολογικό προβάδισμα για τη «μάχη» του τίτλου.  



Ο Σαλάχ «πυροβολεί» την Άρσεναλ

Κοινό χαρακτηριστικό και των δύο ομάδων ότι προέρχονται από ευρωπαϊκές αναμετρήσεις στo Champions League. Η Άρσεναλ μεσοβδόμαδα νίκησε (1-0) τη Σαχτάρ και η Λίβερπουλ επικράτησε με το ίδιο σκορ μέσα στη Λειψία. Τα δύο παραπάνω αποτέλεσμα, αλλά και η προσπάθεια που έκαναν οι δύο ομάδες, φέρνουν και τον παράγοντα της κούρασης στο μεταξύ τους ντέρμπι. Αναμένουμε προσεχτικό ματς στην εκκίνηση της αναμέτρησης και η ισοπαλία στο 45λεπτο κοστολογείται σε απόδοση 2.15.

 

Προσφορά* Γνωριμίας για Πρωταθλητές με 800 Δώρα

 

Η φόρμα του Μοχάμεντ Σαλάχ δεν περνάει απαρατήρητη. Ο Αιγύπτιος επιθετικός της Λίβερπουλ την περασμένη αγωνιστική σκόραρε απέναντι στην Τσέλσι και έφτασε τα 5 γκολ σε 8 συμμετοχές στην Premier League, ενώ συνολικά μετράει 7 σε όλες τις διοργανώσεις. Τα νούμερά του αποδεικνύουν ότι έχει ξεκινήσει με άγριες διαθέσεις και τη φετινή σεζόν, ενώ απέναντι στην άμυνα της Άρσεναλ παραδοσιακά δημιουργεί αμέτρητα προβλήματα και «πυροβολεί». Συγκεκριμένα ο Σαλάχ σε συνολικά 14 ματς κόντρα στους Λονδρέζους στην Premier League έχει σκοράρει 10 γκολ! Ο σταρ των Reds έχει ρυθμό και είναι ικανός να συνεχίσει. Anytime σκόρερ Σαλάχ σε απόδοση 2.75.   

   

Champion προσφορά* Γνωριμίας

 

Τέλος, ανάμεσα στις εκατοντάδες προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοίχημα  για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

 

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ


*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.