Ένα αξέχαστο ντεμπούτο για τον Γουίλσιρ: Το ματς της σεζόν στο Νόριτς – Μίντλεσμπρο! (vids)

Τι ματς, τι ρυθμός, τι ντεμπούτο για τον Τζακ Γουίλσιρ στην Championship με τη Νόριτς! Απίθανο 3-3 στο «Κάροου Ρόουντ» με τη Μίντλεσμπρο, σε ένα 90άλεπτο με έξι γκολ, κόκκινη κάρτα, χαμένο πέναλτι και τεράστια ανατροπή!



Ένα αξέχαστο ντεμπούτο για τον Γουίλσιρ: Το ματς της σεζόν στο Νόριτς – Μίντλεσμπρο! (vids)

Ένα απίθανο παιχνίδι, το ιδανικότερο κλείσιμο για τη 12η αγωνιστική της Championship, με τη Νόριτς να πραγματοποιεί μία απίθανη ανατροπή απέναντι στη Μίντλεσμπρο, παρότι δεν κέρδισε εν τέλει την αναμέτρηση.

Υποδέχθηκε την «Μπόρο», είχε στον πάγκο της για πρώτη φορά τον Τζακ Γουίλσιρ και σκόραρε στο 8ο λεπτό με την… αύρα του, με τον Σαίνθ να βρίσκει δίχτυα.

Ωστόσο, η αντίδραση των φιλοξενούμενων ήρθε άμεσα, με τον Κόνγουεϊ να σκοράρει δις και τον Αζάζ να κάνει το 3-1, πριν από το φινάλε του πρώτου μέρους.

Ο χρόνος κυλούσε, ο Κόνγουεϊ θα μπορούσε να κάνει χατ-τρικ και να ανέβαζε τον δείκτη του σκορ στο 4-1, αλλά δεν τα κατάφερε.

Και κάπου εκεί, τα «καναρίνια» αφυπνίστηκαν και άρχισαν να… κελαηδούν! Ο Σαίνθ έκανε το 3-2 στο 71’ και ο Ντιένγκ με αυτογκόλ ισοφάρισε, σε ένα «Κάροου Ρόουντ» που είχε πάρει… φωτιά!

Ο ενθουσιασμός παρέσυρε τη Νόριτς, αναζήτησε με τρομερό πάθος την ολική ανατροπή, αλλά εν τέλει έμεινε με «10» παίκτες. Ο ΜακΚλίν αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη, η Μίντλεσμπρο πάλεψε για το 4-3, αλλά δεν τα κατάφερε.

«Ματσάρα», φοβερός ρυθμός, τρομερή εναλλαγή συναισθημάτων και αμφότερες στους 18 βαθμούς, στην 8η και την 9η θέση της κατάταξης!

Δημήτρης Μανάκος