Η απίθανη αντίδραση του Φοφανά για τον Τζέιμς και η «εισβολή» του πάγκου: Η φετινή Τσέλσι είναι παρέα! (vids)

Ο Ρις Τζέιμς με αυτοθυσία υπερασπίστηκε το προβάδισμα στο φινάλε, ο Φοφανά τον αγκάλιασε αμέσως για να τον αποθεώσει και το ίδιο έκανε και ο πάγκος που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με τη λήξη. Η φετινή Τσέλσι, όπως έδειξε και μετά το ματς με τη Νιούκαστλ, είναι μια πολύ μεγάλη παρέα.  



Η απίθανη αντίδραση του Φοφανά για τον Τζέιμς και η «εισβολή» του πάγκου: Η φετινή Τσέλσι είναι παρέα! (vids)

Παιδιά που νοιάζονται για το καλό της ομάδας. Που έχουν δουλέψει για τις εξαιρετικές σχέσεις τις οποίες δείχνουν να έχουν συνάψει μεταξύ τους.

Με τον Μαρέσκα μπροστάρη να δουλεύει σωστά μαζί τους και να παρουσιάζει κάτι τρομερά αξιόλογο, ανταγωνιστικό και ικανό για διεκδίκηση τροπαίων, στο γήπεδο.

Και όπως φάνηκε και από την αναμέτρηση με τη Νιούκαστλ, ο ένας «πεθαίνει» για τον άλλον. Ο Ρις Τζέιμς που επανέρχεται στα standards του αποθεώθηκε από τον Φοφανά όταν υπερασπίστηκε την άμυνα με αποτελεσματικό τρόπο στις καθυστερήσεις για να διατηρηθεί των 2-1 των Λονδρέζων.

Μάλιστα, με τη λήξη του ματς, όλος ο πάγκος έτρεξε προς τους αμυντικούς για να το χαρεί μαζί τους και να δείξει πως ακόμα κι εκείνοι που δεν παίζουν ή που βρίσκονται στο μεγάλο rotation σε κάθε διαφορετική διοργάνωση, χαίρονται για εκείνους που τα καταφέρνουν στο χορτάρι.

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης