Μήπως πλησιάζει η μεγάλη δικαίωση του Ρόδρι; Η αίσθηση του Βινίσιους και η πιθανή απουσία από την τελετή της Χρυσής Μπάλας!

Αν και όλος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης το θεωρούσε δεδομένο, τώρα το πράγμα φαίνεται πως αλλάζει και ενδεχομένως να δούμε μια τεράστια ποδοσφαιρική δικαίωση στην απονομή της Χρυσής Μπάλας, απόψε, στο Παρίσι! Ο Βινίσιους πιστεύει πως τελικά δεν θα είναι εκείνος ο νικητής και σκέφτεται να μη βρεθεί καν στο Παρίσι! 



Μήπως πλησιάζει η μεγάλη δικαίωση του Ρόδρι; Η αίσθηση του Βινίσιους και η πιθανή απουσία από την τελετή της Χρυσής Μπάλας!

Ο Βινίσιους λόγω και της θέσης του, αλλά και των επιτευγμάτων του που φαίνονται πολύ περισσότερο προς τα έξω, σε σχέση με τη δουλειά ενός χαφ, φάνταζε ως το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τη Χρυσή Μπάλα του 2024. 

Λίγες ώρες πριν από την έναρξη της τελετής απονομής στο Παρίσι, το RMC Sport αναφέρει πως ο Βραζιλιάνος σκέφτεται να μην ταξιδέψει καν στην πόλη του φωτός, αφού θεωρεί πως τελικά δεν θα είναι εκείνος που θα πάρει το βραβείο. 

Αυτό ενδεχομένως να σημαίνει πως έχει διαρρεύσει κάτι για τον Ρόδρι. Αυτός, μπορεί φέτος μπορεί να υπέστη ρήξη χιαστού, αλλά όσα κατάφερε πέρυσι με τη Σίτι, ο ρόλος που είχε στην ιστορική, 4η διαδοχική κατάκτηση της Πρέμιερ, αλλά και η αναρρίχηση στην κορυφή της Ευρώπης με την Ισπανία - αν και δεν υπολογίζονται στη διάκριση όσα συνέβησαν το καλοκαίρι - τον ετοιμάζουν για μια πιθανή, τεράστια ατομική διάκριση! 

Κώστας Ζάλιαρης