«Πιθανή η επιστροφή Σόλσκιερ στη Γιουνάιτεντ λόγω… χρημάτων» – Ίσως ως προπονητής, σκέψεις και για άλλον ρόλο!

Σενάριο που μοιάζει με «βόμβα», ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ ενδέχεται να επιστρέψει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μετά την αποχώρηση του Έρικ Τεν Χαγκ! Τίποτα δεδομένο, ουδείς γνωρίζει το αν θα ήταν ο διάδοχός του ή αν θα αναλάμβανε άλλον ρόλο… Όλα ξεκινούν από την αποζημίωση του Ολλανδού, με τον Νορβηγό να αποτελεί φθηνή και γνώριμη λύση!



«Πιθανή η επιστροφή Σόλσκιερ στη Γιουνάιτεντ λόγω… χρημάτων» – Ίσως ως προπονητής, σκέψεις και για άλλον ρόλο!

Νέα «βόμβα» φαίνεται πως έχει κάνει την εμφάνισή της στο ρεπορτάζ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς λίγες ώρες μετά την απόλυση του Έρικ Τεν Χαγκ, φημολογείται πως ίσως προκύψει μία μεγάλη… επιστροφή στο «Ολντ Τράφορντ»!

Ο λόγος για τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, ο οποίος φημολογείται πως ενδέχεται να γυρίσει στον σύλλογο, σε ρόλο που ουδείς μπορεί να προσδιορίσει με βεβαιότητα.

Άλλοι θεωρούν πως θα ξεκινήσουν συζητήσεις μαζί του, ώστε να διαδεχθεί τον Ολλανδό προπονητή, ενώ άλλοι υποστηρίζουν πως ναι μεν ίσως γυρίσει, αλλά το πιο πιθανό είναι να αναλάβει νέο πόστο.

Μένει να δούμε αν κάτι από τα δύο αυτά σενάρια έχει ρεαλιστική βάση και αν ο «δολοφόνος με το… αγγελικό πρόσωπο», υπάρχει πιθανότητα να γυρίσει στο γήπεδο που «γαλουχήθηκε» ποδοσφαιρικά! Έστω και από την γραμμή του πάγκου…

Δημήτρης Μανάκος