Ο Ζέσους θέλει να μείνει στην ¶ρσεναλ- Έχει πρόταση από την Βραζιλία, αλλά την απορρίπτει!

Ο Γκαμπριέλ Ζεσούς βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα και οι δηλώσεις του δείχνουν πως θέλει να παραμείνει στην ¶ρσεναλ, αγνοώντας την πρόταση της Παλμέιρας που ισχύει ακόμη.



Ο Ζέσους θέλει να μείνει στην ¶ρσεναλ- Έχει πρόταση από την Βραζιλία, αλλά την απορρίπτει!

Ο Γκαμπριέλ Ζεσούς έχει σκοράρει έξι φορές στις τελευταίες τέσσερις αναμετρήσεις της ¶ρσεναλ, γεγονός που αποδεικνύει ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Οι δηλώσεις του μετά τη νίκη επί της Μπρέντφορντ, παρουσιάζουν αισιοδοξία για το μέλλον με τους «κανονιέρηδες».

Συγκεκριμένα, ο Ζεσούς ανέφερε ότι θέλει να συνεχίσει να βρίσκει δίχτυα, ότι δουλεύει πολύ σκληρά στην προπόνηση και πως βασικός του στόχος είναι η ¶ρσεναλ να παραμένει σε «τροχιά» νικών και να διεκδικήσει το πρωτάθλημα.

Την ίδια ώρα, η προσφορά της πρώην ομάδας του 27χρονου, της Παλμέιρας, βρίσκεται ακόμη σε ισχύ, με τον Βραζιλιάνο να την αγνοεί από το καλοκαίρι.  Το συμβόλαιο του Ζεσούς με την ¶ρσεναλ έχει διάρκεια μέχρι το 2027, και αν ο επιθετικός δεν αλλάξει γνώμη, θα συνεχίσει να αγωνίζεται στον λονδρέζικο σύλλογο.

Μάκης Κανέλλος