H Άρσεναλ σχεδόν… προκρίθηκε και ο Αρτέτα έκανε αλλαγή στο 35ο λεπτό!

Εκπληκτική Άρσεναλ, προηγείται με 3-1 στην Ολλανδία της Αϊντχόφεν και ο Μικέλ Αρτέτα αποφάσισε να προβεί σε αλλαγή στο 35ο λεπτό, δίχως να είναι… αναγκαστική!



H Άρσεναλ σχεδόν… προκρίθηκε και ο Αρτέτα έκανε αλλαγή στο 35ο λεπτό!

Η αλήθεια είναι πως η εμφάνιση της Άρσεναλ στην Ολλανδία είναι εκπληκτική, με μοναδικό λάθος το πέναλτι του Τόμας Πάρτεϊ για το 3-1.

Φοβερά κυριαρχικοί οι «κανονιέρηδες», προηγήθηκαν με 3-0 στο 35ο λεπτό, δεν είχαν απειληθεί, παρά μόνο σε μία φάση, και δημιουργούν στιγμές με οποιονδήποτε τρόπο θέλουν.

Ο Τίμπερ άνοιξε το σκορ, ο Νουανέρι έκανε το 2-0, ύστερα από ασίστ του Λιούις Σκέλι, για να έρθει ο Μερίνο και να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 3-0, με τη συμπλήρωση 35 λεπτών!

Ευθύς αμέσως, ο Μικέλ Αρτέτα προέβη σε αλλαγή και γνωρίζει πολύ καλά γιατί το έκανε. Διότι από νωρίς, ο Σκέλι είχε κίτρινη κάρτα και στο 25ο λεπτό, βρέθηκε μία «ανάσα» από την αποβολή, με τον διαιτητή να του τη «χαρίζει».

Θυμίζουμε πως προέρχεται από κόκκινη, στο ματς με τη Γουέστ Χαμ στην Premier League, και ο Ισπανός προπονητής δεν θέλησε να το ρισκάρει. Αλλαγή, μέσα ο Καλαφιόρι, έκανε άριστα τη δουλειά του για όσο αγωνίστηκε ο Σκέλι!

Δημήτρης Μανάκος