«Βόμβες» από Ράτκλιφ: «Θα ξεμέναμε από χρήματα, κόψαμε τα γεύματα – Υπερτιμημένοι παίκτες»!
Ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ μίλησε αποκαλυπτικά και δίχως φόβο για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, χαρακτήρισε υπερτιμημένους – βάσει της προσφοράς τους – ορισμένους παίκτες, ξεκαθάρισε ότι ο σύλλογος θα ξέμενε από χρήματα στο τέλος του 2025, εξήγησε τι συνέβη με Τεν Χαγκ και δικαιολόγησε τις απολύσεις και τον τερματισμό των δωρεάν γευμάτων!

Ο επικεφαλής της INEOS και νυν μέτοχος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όντας και ο απόλυτος υπεύθυνος μαζί με τους συνεργάτες του για τα λειτουργικά ζητήματα στους «κόκκινους διαβόλους», μίλησε τόσο στον Γκάρι Νέβιλ για την εκπομπή Overlap, όσο και στο BBC.
Παρατίθενται τα πιο σημαντικά κομμάτια των δηλώσεών του:
-«Θα ξεμέναμε από χρήματα στο φινάλε του 2025. Θέλουμε να επενδύσουμε στο ρόστερ και δυστυχώς όχι στα δωρεάν γεύματα».
-«Έχουμε ακόμα και … σύμβουλο για γλώσσα σώματος και αυτή τη στιγμή πληρώνουμε για πράγματα και ανθρώπους που δεν μας χρειάζονται».
-«Έβαλα 300 εκατομμύρια δολάρια στον σύλλογο και ήδη εξαφανίστηκαν».
-«Ορισμένοι παίκτες δεν είναι αρκετά καλοί και άλλοι είναι υπερτιμημένοι. Αγοράσαμε τον Άντονι, τον Καζεμίρο, τον Σάντσο. Τον Χόιλουντ. Τον Ονάνα. Είναι δύσκολο ν’ απεμπλακείς από το παρελθόν πολλές φορές. Για τον Σάντσο δώσαμε 70 εκατομμύρια και πληρώνουμε και τώρα παίζει στην Τσέλσι και πληρώνουμε τους μισούς μισθούς του».
-«Κάναμε λάθος με τον Τεν Χαγκ και την παραμονή του. Ήταν μια λανθασμένη απόφαση. Αλλά κέρδισε το πλεονέκτημα της αμφιβολίας».
-«Ο Αμορίν με βάση το ρόστερ που έχει στη διάθεσή του κάνει αρκετά καλή δουλειά. Είναι εξαιρετικός προπονητής, εύχομαι να μείνει για καιρό».
Κώστας Ζάλιαρης