Ο Παναθηναϊκός βοηθά την Πρέμιερ να βγάλει 5 ομάδες στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ!

Μόνος του δεν θα είναι αρκετός, αλλά ο Παναθηναϊκός μπορεί να βάλει το λιθαράκι του στη ρεβάνς με τη Φιορεντίνα στη Φλωρεντία και μαζί με άλλα αποτελέσματα στα ευρωπαϊκά παιχνίδια της Πέμπτης, να σιγουρέψει για την Πρέμιερ την παρουσία 5 ομάδων στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ!  



Ο Παναθηναϊκός βοηθά την Πρέμιερ να βγάλει 5 ομάδες στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ!

Η Αγγλία επιχειρεί να κερδίσει και μια 5η θέση για τη νέα σεζόν στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση. Αυτό ενδεχομένως να επιτευχθεί το βράδυ της Πέμπτης, μετά και τις ρεβάνς των «16» σε Γιουρόπα Λιγκ και Conference League!

Η Daily Mail αναφέρει πως σε περίπτωση που σε μερικές ώρες αποκλειστούν 2/3 ιταλικές ομάδες από τα τουρνουά της UEFA – μετά και την πρόκριση των Άρσεναλ και Άστον Βίλα, το βράδυ της Τετάρτης – τότε όλα θα έχουν τελειώσει και η Πρέμιερ Λιγκ την αγωνιστική περίοδο 2025-2026 θα στείλει 5 ομάδες στο Τσάμπιονς Λιγκ!

Ο Παναθηναϊκός θέλει να πετάξει εκτός τη Φιορεντίνα και φιλοξενείται στο «Αρτέμιο Φράνκι» έχοντας αβαντάζ ενός τέρματος από το υπέρ του 3-2 στο ΟΑΚΑ. Οι άλλοι δυο σύλλογοι που αγωνίζονται εντός της ημέρας, είναι οι… Ρωμαίοι.

Η Λάτσιο κατάφερε να έχει το υπέρ της 2-1 από το εκτός έδρας ματς με την Βικτόρια Πλζεν – όπου είχε ολοκληρώσει την αναμέτρηση με 9 παίκτες – ενώ η Ρόμα επισκέπτεται το «Σαν Μαμές» έχοντας κι εκείνη προβάδισμα ενός γκολ από τη συνάντηση του «Ολίμπικο» κόντρα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο (2-1).

Η ειδική βαθμολογία:

1)Αγγλία: 23.035 – 5/7 ομάδες παρούσες

2)Ισπανία 20.892 – 6/7 ομάδες παρούσες

3)Ιταλία 19.375 – 4/8 ομάδες παρούσες

4)Γερμανία 17.547 – 3/8 ομάδες παρούσες

5)Πορτογαλία 16.250 – 1/5 ομάδες παρούσες

 

 

Κώστας Ζάλιαρης