«Ξέφυγε» ο Πεπ μετά το Σίτι – Μπράιτον, πήγε έξαλλος στον Χούπερ και φώναζε – Ο λόγος που «εικάζουν» οι Άγγλοι! (pic)
Τρομερά εκνευρισμένος ήταν ο Πεπ Γκουαρδιόλα, μετά το φινάλε του Μάντσεστερ Σίτι – Μπράιτον και κατευθύνθηκε προς τον διαιτητή της αναμέτρησης, Σιμόν Χούπερ!

Έξαλλος ήταν με το σφύριγμα της λήξης ο Πεπ Γκουαρδιόλα και τη νέα απώλεια βαθμών της Μάντσεστερ Σίτι, στην 29η αγωνιστική της Premier League.
Η Μπράιτον δεν είχε καταφέρει ποτέ να πάρει βαθμό στο «Έτιχαντ» σε οκτώ επισκέψεις, η παράδοση «έσπασε» και οι «γλάροι» έφυγαν με το 2-2 από το Μάντσεστερ, για πρώτη φορά σε επίπεδο Premier League.
Σπουδαίο αποτέλεσμα, το οποίο δεδομένα εκνεύρισε τον Πεπ Γκουαρδιόλα, με συνέπεια να μπει στο γήπεδο μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης και να κατευθυνθεί προς το σημείο του διαιτητή, Σιμόν Χούπερ.
Οι περισσότεροι δεν κατάλαβαν τι ακριβώς συνέβη, με ορισμένους Άγγλους δημοσιογράφους να κάνουν λόγο για τα λεπτά των καθυστερήσεων. Ήταν τέσσερα, του φάνηκαν λίγα και για τον λόγο αυτόν, πήγε να μιλήσει στον άνθρωπο που «καθόριζε» τα δεδομένα του ματς.
🇪🇸😤 Man City manager Pep Guardiola was seen in a heated debate with referee Simon Hooper after the 2-2 draw against Brighton. (@SkySports) pic.twitter.com/o08FTg5eYA
— EuroFoot (@eurofootcom) March 15, 2025
Δημήτρης Μανάκος