Χωρίς Ρούνεϊ στα φιλικά

Απών θα είναι ο Γουέιν Ρούνεϊ από τα φιλικά της εθνικής ομάδας της Αγγλίας με Ισπανία και Σουηδία εν όψει της τελικής φάσης του Euro 2012. Ο Φάμπιο Καπέλο επιβεβαίωσε πως δεν θα καλέσει τον επιθετικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με σκοπό να δει τον τρόπο με τον οποίο θα παρουσιάσει τα «λιοντάρια» στα γήπεδα των Πολωνίας και Ουκρανίας.  



Χωρίς Ρούνεϊ στα φιλικά

Διαβάστε επίσης:

Κανονικά στην εθνική ο Τέρι!

Ο Γουέιν Ρούνεϊ έχει τιμωρηθεί με ποινή τριών αγωνιστικών έπειτα από την αποβολή του στο τελευταίο ματς της Αγγλίας στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, κόντρα στο Μαυροβούνιο, στην Ποντγκόριτσα και παρά το γεγονός πως εκκρεμεί η εκδίκαση της έφεσης από την FA, ο Φάμπιο Καπέλο δεν θέλει να πιαστεί απροετοίμαστος.

Τα φιλικά παιχνίδια με τις Ισπανία και Σουηδία είναι μια καλή ευκαιρία να δοκιμάσει σχήματα και πρόσωπα με τα οποία η απουσία του Ρούνεϊ από τη γραμμή κρούσης δεν θα είναι αισθητή και για τον λόγο αυτό, ο Ιταλός προπονητής θα αφήσει τον έμπειρο φορ εκτός αποστολής.

«Μίλησα μαζί του και τον ενημέρωσα για το γεγονός πως δεν θα κληθεί. Θέλω να δω τους ποδοσφαιριστές που μπορούν να καλύψουν το κενό του Ρούνεϊ και αν πραγματικά μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των αναμετρήσεων του Euro» ήταν τα λόγια του Φάμπιο Καπέλο.