Δεν έφευγε από το «Μπερναμπέου» ο Κουρτουά και «ξέσπασε» με… σπόντες, για τον αποκλεισμό της Ρεάλ! (vid)

Εκνευρισμένος ήταν ο Τιμπό Κουρτουά μετά τον αποκλεισμό της Ρεάλ Μαδρίτης από την Άρσεναλ και για τον λόγο αυτόν, αποφάσισε να αφήσει «αιχμές» προς… πάσα κατεύθυνση στις δηλώσεις του. Παράλληλα, ήταν ο τελευταίος που αποχώρησε από το γήπεδο, ζητώντας συγγνώμη από τον κόσμο της «Βασίλισσας».



Δεν έφευγε από το «Μπερναμπέου» ο Κουρτουά και «ξέσπασε» με… σπόντες, για τον αποκλεισμό της Ρεάλ! (vid)

Ιδιαίτερα απογοητευμένος ήταν ο Τιμπό Κουρτουά, μετά τον αποκλεισμό της Ρεάλ Μαδρίτης από την Άρσεναλ στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» και τη δεύτερη ήττα που υπέστη η ομάδα του από τους «κανονιέρηδες», μέσα σε μία εβδομάδα.

Μετά τη λήξη της συνάντησης, ο Βέλγος κάθισε για αρκετή ώρα στο χορτάρι και παρότι, άπαντες είχαν μπει στα αποδυτήρια, εκείνος παρέμενε στο γήπεδο. Σηκώθηκε, χειροκρότησε τον κόσμο, ζήτησε συγγνώμη με τα χέρια του και εν συνεχεία, ήταν αυτός που προέβη σε δηλώσεις.

Όπως όλοι θα θυμόμαστε, ο Κουρτουά είναι πάντα «αιχμηρός» στις τοποθετήσεις του. Δεν κρύβεται, λέει αυτό που πιστεύει και για ακόμη μία φορά, έκανε το ίδιο. «Ξέσπασε», φαινόταν εκνευρισμένος, δεν δίστασε να ασκήσει κριτική στον τρόπο παιχνιδιού της «Βασίλισσας», κάνοντας λόγο για σέντρες που δεδομένα δεν θα είχαν αποδέκτη.

Τι ακριβώς είπε; Πως πλέον, δεν υπάρχει στην ομάδα ο Χοσέλου και πως η Ρεάλ Μαδρίτης θα έπρεπε να βρει τρόπο να παίξει διαφορετικά!

Συγκεκριμένα, η σχετική δήλωση του Τιμπό Κουρτουά:

«Κάναμε σέντρες. Ναι, αλλά φέτος δεν έχουμε τον Χοσέλου. Αντί να κάνουμε τόσες σέντρες, νομίζω πως θα έπρεπε να προσπαθήσουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο…»

Δημήτρης Μανάκος