Με άλλα δυο clean sheets, η Μπέρνλι θα κάνει μέχρι και τον Μουρίνιο να τη χειροκροτήσει!
Ήδη θα μπορούσε να ισχυριστεί κανείς πως η Μπέρνλι έχει... ξεπεράσει την Τσέλσι της πρώτης θητείας του Ζοσέ Μουρίνιο, αλλά θα είναι ακόμα πιο γλυκό αν το παθητικό της παραμείνει ως έχει μέχρι το φινάλε της σεζόν των 46 αγωνιστικών!

Ο Σκοτ Πάρκερ έφτιαξε μια ομάδα κόντρα στην οποία δεν σκοράρεις με τίποτα και η εκπληκτική άμυνα της Μπέρνλι παίρνει βραβείο.
Ποτέ δεν δέχθηκε μέχρι και την 44η αγωνιστική περισσότερα από ένα γκολ σε ένα παιχνίδι στο πρωτάθλημα της Τσάμπιονσιπ και το παθητικό της αυτή τη στιγμή παρουσιάζει μόλις 15 τέρματα!
Τόσα είχε δεχθεί η Τσέλσι της πρώτης θητείας του Ζοσέ Μουρίνιο, στην πρώτη σεζόν του Πορτογάλου κόουτς στην άκρη του πάγκου. Τα 15 γκολ παθητικό των «μπλε», όταν και κατέκτησαν το πρωτάθλημα έπειτα από μισό αιώνα είναι ρεκόρ στην Πρέμιερ Λιγκ, ωστόσο, η επίδοσή τους αφορά 38 αγωνιστικές.
Η Μπέρνλι το έχει καταφέρει σε 44 παιχνίδια, έστω κι αν είναι μια κατηγορία πιο κάτω! Αν τελειώσει η ποδοσφαιρική χρονιά και στα εναπομείναντα δυο ματς οι «clarets» δεν δεχθούν άλλο γκολ, τότε πραγματικά και ο «Μου» οφείλει να τους παραδεχθεί!
Κώστας Ζάλιαρης