«Κατασκοπεία» στη Βασιλική Οικογένεια!

Ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις παίρνει το σκάνδαλο με τη «News of The Word», μετά τις αποκαλύψεις ότι μέλη της Βασιλικής Οικογένειας παρακολουθούνταν από πρώην αστυνομικό για λογαριασμό της εφημερίδας. Και οι Ζοσέ Μουρίνιο και Γκάρι Λίνεκερ στον μακρύ κατάλογο!



«Κατασκοπεία» στη Βασιλική Οικογένεια!

Σύμφωνα με τα στοιχεία που βρίσκονται στο φάκελο που έχει καταθέσει στη Δικαιοσύνη το «BBC», πρώην αστυνομικός είχε προσληφθεί από το δημοσιογραφικό όμιλο News International, με σκοπό την παρακολούθηση πολιτών για λογαριασμό της εφημερίδας «News of The World».

Ο Ντέρεκ Γουέμπ φαίνεται ότι ήταν αυτός που έκανε τις παρακολουθήσεις, με τα έγγραφα του «BBC» να κάνουν λόγο για επιχειρήσεις που κράτησαν περισσότερο από 8 χρόνια, ενώ πάνω από 100 ήταν τα θύματα του.

Ανάμεσα σε αυτά, ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ, η πρώην φίλη του Πρίγκιπα Χάρι, Τσέλσι Ντέιβι, αλλά και οι Ζοσέ Μουρίνιο και Γκάρι Λίνεκερ. Αξίζει να σημειωθεί ότι μέσα στα ονόματα είναι ακόμη και ηθοποιοί , όπως ο Ντάνιελ Ραντκλιφ (Χάρι Πότερ). Από την πλευρά της, η εταιρεία News International αρνήθηκε να κάνει το οποιοδήποτε σχόλιο, ενώ όσον αφορά στον Γουέμπ ο ίδιος τονίζει ότι δεν έκανε κάτι παράνομο και δηλώνει ότι δεν νιώθει «την παραμικρή ντροπή».