«Ψήνουν» φιλικό με Αγγλία

Καλώς εχόντων των πραγμάτων και πρόκρισης στη τελική φάση του Euro 2012, η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ιρλανδίας σκέφτεται να προγραμματίσει φιλικό παιχνίδι με την εθνική ομάδα της Αγγλίας!  



«Ψήνουν» φιλικό με Αγγλία

Η ομάδα του Τζιοβάνι Τραπατόνι επικράτησε 4-0 της Εσθονίας την περασμένη Παρασκευή για τα μπαράζ της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και πλέον οι Ιρλανδοί περιμένουν τη ρεβάνς της Τρίτης στο Δουβλίνο ώστε να υπερασπιστούν το σκορ του πρώτου αγώνα και να πανηγυρίσουν την πρόκρισή τους στα γήπεδα των Πολωνίας και Ουκρανίας!

Με την εξασφάλιση μιας θέσης στα τελικά του Euro 2012, οι άνθρωποι της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Ιρλανδίας θα προγραμματίσουν αρκετά φιλικά στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ομάδας εν όψει της καλοκαιρινής διοργάνωσης. Ένα από αυτά τα παιχνίδια αναμένεται να είναι και με την Αγγλία, όπως επιβεβαίωσε ο εκτελεστικός διευθυντής της ιρλανδικής ομοσπονδίας, Τζον Ντελάνεϊ: «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι με την ιδέα να προγραμματιστεί φιλική αναμέτρηση με την Αγγλία στο Δουβλίνο» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του.