Ελπίζει σε μείωση της ποινής ο Καπέλο

Με την ελπίδα η τιμωρία του Γουέιν Ρούνεϊ από την UEFA να μειωθεί τουλάχιστον στις δύο αγωνιστικές για τη φάση των ομίλων του Euro 2012 περιμένει την απόφαση της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας ο Φάμπιο Καπέλο.  



Ελπίζει σε μείωση της ποινής ο Καπέλο

Ο ομοσπονδιακός προπονητής των «τριών λιονταριών» που έχει ξεκαθαρίσει ότι ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα συμπεριληφθεί κανονικά στην αποστολή της εθνικής ομάδας της Αγγλίας για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του καλοκαιριού, αναφέρθηκε στην έφεση που κατέθεσε ο ποδοσφαιριστής και τις ελπίδες δικαίωσης.

«Ευελπιστώ τουλάχιστον η ποινή του Ρούνεϊ να μειωθεί στις δύο αγωνιστικές και να μην παραμείνει ως έχει. Το τρίτο παιχνίδι της φάσης των ομίλων ενδέχεται να είναι ιδιαίτερα σημαντικό και τον χρειαζόμαστε μαζί μας» είπε ο Φάμπιο Καπέλο, που αναφέρθηκε στο θέμα της ετοιμότητας των Άγγλων διεθνών εν όψει της παρουσίας τους στα γήπεδα των Πολωνίας και Ουκρανίας:

«Είναι ένα θέμα που με κάνει να ανησυχώ. Ελπίζω στο φινάλε της σεζόν να βρίσκονται όλοι σε καλή κατάσταση, όπως ακριβώς είναι αυτή τη στιγμή. Θα είναι πολύ σημαντικός παράγοντας η ετοιμότητα και η φρεσκάδα. Ανέκαθεν το συγκεκριμένο ζήτημα ταλαιπωρούσε την Αγγλία. Στο τέλος κάθε αγωνιστικής περιόδου, οι ποδοσφαιριστές εμφανίζονται κουρασμένοι».