Premier League (17:00)

Με το παιχνίδι Στόουκ-Μπλάκμπερν να είναι το ορεκτικό της 13ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ, το κυρίως πιάτο έρχεται στις (17:00) με τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι και Τότεναμ να ρίχνονται στη μάχη. Ξεχωρίζει η αναμέτρηση στο «Ολντ Τράφορντ» όπου οι «κόκκινοι διάβολοι» υποδέχονται τη φετινή έκπληξη, Νιούκαστλ.



Premier League (17:00)

Δείτε αναλυτικά το preview των αναμετρήσεων από το www.england365.gr

 

Μαν.Γιουνάιτεντ-Νιούκαστλ 

Αυτό που η Νιούκαστλ εκλαμβάνει ως ευκαιρία, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το βλέπει σαν ανάγκη για ξέσπασμα έπειτα από το κακό αποτέλεσμα στο Τσάμπιονς Λιγκ. Οι δύο ομάδες κοντράρονται στο «Ολντ Τράφορντ» για τη 13η αγωνιστική της Πρέμιερ, στοχεύοντας αποκλειστικά στη νίκη.

Δείτε το PREVIEW του αγώνα

 

 

Γουέστ Μπρομ-Τότεναμ 

Να δώσει συνέχεια στο εντυπωσιακό σερί που τρέχει θέλει η Τότεναμ, αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει να περάσει νικηφόρα από το «Χόθορνς», όπου την υποδέχεται η Γουέστ Μπρομ. Χωρίς Ζερμέν Ντεφό, αλλά με Ρομάν Παβλιουτσένκο οι Λονδρέζοι, με Πίτερ Οντεμβίγκι και Σέιν Λονγκ για αιχμή του δόρατος οι γηπεδούχοι.

Δείτε το PREVIEW του αγώνα

 

 

Τσέλσι-Γουλβς 

Όλα ή τίποτα! Νίκη και μόνο νίκη είναι το σύνθημα για την Τσέλσι στην αναμέτρηση με τη Γουλβς στο «Στάμφορντ Μπριτζ» για τη 13η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, μετά και τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα σε Αγγλία και Ευρώπη. Ο Ρομάν Αμπράμοβιτς στηρίζει τον Βίλας – Μπόας, αλλά κανείς δεν ξέρει για πόσο ακόμη…

Δείτε το PREVIEW του αγώνα

 

 

Μπόλτον-Έβερτον 

Η Μπόλτον δείχνει σημάδια… μάχης για την αποφυγή του υποβιβασμού στο φινάλε της αγωνιστικής περιόδου. Η Έβερτον έχει να πανηγυρίσει διαδοχικές νίκες από τον περασμένο Απρίλιο. Οι δυο τους σκοράρουν… με το σταγονόμετρο και συγκρούονται στο «Ρίμποκ» για την 13η αγωνιστική της φετινής Πρέμιερ Λιγκ.

Δείτε το PREVIEW του αγώνα

 

 

Νόριτς-ΚΠΡ 

Και τώρα πιάστε την! Η ΚΠΡ συνεχίζει τις εξαιρετικές της εμφανίσεις και πηγαίνει ολοταχώς για το δεύτερο συνεχόμενο «διπλό». Η Νόριτς θα προσπαθήσει να τη σταματήσει και ο Πολ Λάμπερτ ζητά την επαναφορά στις νίκες,  μετά την ήττα από την Άρσεναλ.

Δείτε το PREVIEW του αγώνα

 

 

Σάντερλαντ-Γουίγκαν 

Η νίκη θα δώσει την απαραίτητη ώθηση και στις δύο ομάδες, ενώ ενδεχόμενη ισοπαλία θα συντηρήσει την γκρίνια και την κατήφεια που επικρατεί σε Σάντερλαντ και Γουΐγκαν. Χωρίς σοβαρά προβλήματα οι «μαυρόγατες», με ελλείψεις οι «λάτικς».

Δείτε το PREVIEW του αγώνα