Premier League Preview (17:00)

Μόνος στόχος η κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ και η διατήρηση της διαφοράς των πέντε βαθμών στον εντός έδρας αγώνα κόντρα στη Νόριτς για την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής. Να διατηρηθούν όσο πιο κοντά της γίνεται θα προσπαθήσουν και οι Τότεναμ και Άρσεναλ.



Premier League Preview (17:00)

Μαν.Σίτι - Νόριτς 

Αφού δεν το κατάφερε την περασμένη εβδομάδα, ελπίζει να το κάνει τώρα! Η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται τη Νόριτς στο «Etihad Stadium» με πρωταρχικό στόχο τη διατήρηση του αήττητου σερί κι έπειτα την αύξηση της διαφοράς από τη Γιουνάιτεντ!

Δείτε το preview της αναμέτρησης

 

Τότεναμ - Μπόλτον 

Αποτέλεσμα με το οποίο θα αποβάλλει από το μυαλό της άμεσα την ήττα – σοκ από τον ΠΑΟΚ στο Europa League θέλει η Τότεναμ κόντρα στη Μπόλτον για τη 14η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Ο Χάρι Ρέντναπ ξεκούρασε παίκτες και θέλει να δώσει συνέχεια στην εκπληκτική εντός έδρας επίδοση της ομάδας του!

Δείτε το preview της αναμέτρησης

 

Γουίγκαν - Άρσεναλ 

Κακή παρένθεση θέλει να πιστεύει ο Αρσέν Βενγκέρ ότι ήταν η ισοπαλία με τη Φούλαμ και ο δρόμος της επιστροφής της Άρσεναλ στις επιτυχίες περνά από τη Γουίγκαν. Οι «λάτικς» φιλοξενούν με ανεβασμένη ψυχολογία τους Λονδρέζους, σε ένα παιχνίδι που η πρόσφατη παράδοση δείχνει οτιδήποτε άλλο εκτός από διπλό.

Δείτε το preview της αναμέτρησης

 

ΚΠΡ - Γουέστ Μπρομ 

Το «τρίποντο» που – όπως υποστηρίζει – έχασε στο ματς της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στη Νόριτς θα αναζητήσει η ΚΠΡ στο ματς με τη Γουέστ Μπρομ για τη 14η «στροφή» του πρωταθλήματος της Πρέμιερ Λιγκ! Πιθανή είσοδος στο πρώτο μισό της βαθμολογίας για οποιαδήποτε ομάδα καταφέρει να πάρει τη νίκη!

Δείτε το preview της αναμέτρησης

 

 

Μπλάκμπερν - Σουόνσι 

Κάθε παιχνίδι και τελικός. Και αυτό ισχύει τόσο για την ομάδα, όσο και για τον μέλλον του προπονητή στον πάγκο της. Η Μπλάκμπερν υποδέχεται τη Σουόνσι για τη 14η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ και ο Στιβ Κιν πλέον πατάει το χορτάρι του γηπέδου με καρδιοχτύπια που ολοένα και δυναμώνουν…

Δείτε το preview της αναμέτρησης