Ασταμάτητη…

Με γκολ του Κένι Μίλερ η Κάρντιφ επικράτησε με 1-0 της Μπέρμιγχαμ στο παιχνίδι που ολοκλήρωσε την 20η αγωνιστική της Τσάμπιονσιπ. Στην 3η θέση πέρασαν οι γηπεδούχοι που μείωσαν στους πέντε βαθμούς την απόσταση από την πρωτοπόρο Σαουθάμπτον.



Ασταμάτητη…

Η ομάδα της Ουαλίας, πέντε ημέρες μετά τη σπουδαία πρόκριση επί της Μπλάκμπερν στο Λιγκ Καπ, έκανε το καθήκον της και στο πρωτάθλημα, με τον Μίλερ να είναι αυτός που στο 68ο λεπτό της συνάντησης βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα χαρίζοντας τρεις ακόμα βαθμούς στην ομάδα του Μάλκομ ΜακΚάι.

Με αυτήν τη νίκη οι γηπεδούχοι διεύρυναν στα 11 ματς το αήττητο σερί τους σε πρωτάθλημα και Λιγκ Καπ, ενώ μετρούν 9 νίκες σε αυτό το διάστημα. Πλέον η Κάρντιφ βρίσκεται στην 3η θέση με 37 βαθμούς, στο -5 από τη Σαουθάμπτον και το -3 από τη Γουέστ Χαμ αντίστοιχα.