Premier League Preview

Το μεγαλύτερο μέρος της 15ης Αγωνιστικής εκτυλίσσεται το απόγευμα του Σαββάτου και συγκεκριμένα στις 17:00. Ταυτόχρονα εφτά αναμετρήσεις της Πρέμιερ Λιγκ υπόσχονται θέαμα και δράση με Μαν.Γιουνάιτεντ, Άρσεναλ, Λίβερπουλ και Νιούκαστλ να ρίχνονται στη μάχη εν αναμονή του ντέρμπι της Δευτέρας ανάμεσα σε Τσέλσι και Μαν.Σίτι.



Premier League Preview

Σουόνσι - Φούλαμ 

Έξι και όχι τρεις βαθμούς δίνει το συγκεκριμένο παιχνίδι, με τη Σουόνσι να υποδέχεται τη Φούλαμ και τη χαμένη να βρίσκεται μια ανάσα από την επικίνδυνη ζώνη. Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και οι δύο ομάδες.

Δείτε το preview της αναμέτρησης

 

 

Μπόλτον - Άστον Βίλα

Πάμε σαν άλλοτε, πάμε σαν πάντοτε! Η Άστον Βίλα φιλοξενείται από την Μπόλτον και έχει την παράδοση με το μέρος της, αφού έχει χάσει μόλις μια φορά στα τελευταία εννιά παιχνίδια κόντρα στην ομάδα του Όουεν Κόιλ. Με προβλήματα οι «χωριάτες», μονόδρομος η νίκη για τους «τρότερς».

Δείτε το preview της αναμέτρησης

 

 

Νόριτς - Νιούκαστλ 

Δύσκολη έξοδος για τη Νιούκαστλ, με τις «καρακάξες» να φιλοξενούνται από τη Νόριτς και να ψάχνουν τη νίκη για να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα. Πολλά τα προβλήματα στην άμυνα για την ομάδα του Άλαν Πάρντιου, έτοιμοι για «πόλεμο» οι γηπεδούχοι.

Δείτε το preview της αναμέτρησης

 

 

Γουέστ Μπρομ – Γουίγκαν

Κοντσέρτο… «πολυβόλων», σχεδόν αποκλείεται να παρατηρηθεί στο «Χόθορνς». Παρ’ όλα αυτά, η προϊστορία λέει ότι οι Γουέστ Μπρομ και Γουίγκαν δεν έχουν μείνει ποτέ στη «λευκή» ισοπαλία! Οι δυο τους κοντράρονται για τη 15η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ με το «τρίποντο» να… σώζει ζωές!

Δείτε το preview της αναμέτρησης

 

 

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουλβς

Ώρα για ξέσπασμα ή για συνέχεια της κατηφόρας; Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, λίγες μέρες μετά τον αποκλεισμό – καταστροφή από τη συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ, υποδέχεται τη Γουλβς και το αποτέλεσμα σε συνδυασμό με την εμφάνιση, ενδέχεται να κρίνει σε μεγάλο βαθμό τη διεκδίκηση του φετινού τίτλου.

Δείτε το preview της αναμέτρησης

 

 

Άρσεναλ – Έβερτον

Γιορτινή περίοδος για την Άρσεναλ. Ο σύλλογος του Λονδίνου συμπληρώνει 125 ζωής, το μεσημέρι της Παρασκευής οι προτομές των Τσάπμαν, Άνταμς και Ανρί τοποθετήθηκαν έξω από το «Έμιρεϊτς» και μέσα σε αυτό, οι «κανονιέρηδες» θέλουν να στήσουν τη δική τους γιορτή κόντρα στην Έβερτον για τη 15η αγωνιστική!

Δείτε το preview της αναμέτρησης

 

 

Λίβερπουλ – ΚΠΡ

Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις και… η κακή του μέρα. Αυτή την κακή μέρα θέλει να εκμεταλλευτεί η Λίβερπουλ κόντρα στην ΚΠΡ για την 15η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, ώστε να καταφέρει να πάρει για πρώτη φορά φέτος το «τρίποντο» κόντρα σε νεοφώτιστη ομάδα, έχοντας… μάθει από το πάθημά της!

Δείτε το preview της αναμέτρησης