Girl power στο Xfactor!

Mπορεί χθες οι Little Mix να έγιναν το πρώτο γκρουπ που κέρδισε ποτέ το βρετανικό X-Factor, ωστόσο τα τέσσερα μέλη του προτίμησαν να πάνε …για ύπνο, παρά να βρεθούν στο πάρτυ που ακολούθησε μετά το τέλος του σόου.



Girl power στο Xfactor!

Αν και τα κορίτσια κοιμήθηκαν, η τύχη τους φαίνεται πως δουλεύει μια χαρά. Όπως υπολογίζουν τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης οι Little Mix αναμένεται να εισπράξουν περίπου οκτώ εκατομμύρια λίρες με τα συμβόλαια που πρόκειται να υπογράψουν μεταξύ άλλων με εταιρίες ρούχων και καλλυντικών.

Ο Σαιμον Κάουελ πνευματικός πατέρας του Xfactor, είναι έτοιμος να κάνει τις Little Mix γνωστές παγκοσμίως. Μάλιστα όπως υποστηρίζει τα τέσσερα κορίτσια είναι το όνειρο των ανθρώπων των μαρκετινγκ καθώς διαθέτουν «το πλήρες πακέτο». 

Μέντορας των Little Mix στο παιχνίδι ήταν η ελληνικής καταγωγής τραγουδίστρια Τουλίσα Κοντοστάβλος, την οποία τα κορίτσια θεωρούν «σαν τη μεγαλύτερη αδελφή τους», ωστόσο μια ανθοδέσμη και μια κάρτα από το πρώην μέλος των Spice Girls Τζέρι Χάλιγουελ ήταν αυτά που έδωσαν περισσότερη ώθηση στις Little Mix τη βραδιά του τελικού που έγινε παρουσία 10.000 θεατών στο Wembley Arena.

Η νίκη τους στον χθεσινό τελικό απέναντι στον Μάρκους Κόλινς μπορεί να ήταν εμφατική, όμως αυτή την στιγμή οι Little Mix δεν είναι το φαβορί για να βρεθούν στην κορυφή του βρετανικού τσαρτ την ημέρα των Χριστουγέννων, όπως συμβαίνει από το 2005 (με εξαίρεση το 2009) με τους νικητές του Xfactor.  Σύμφωνα με τις αποδόσεις των στοιχηματικών εταιριών φαβορί για την πρωτιά είναι το τραγούδι «Whereever you are» από τη χορωδία γυναικών των οποίων οι άνδρες υπηρετούν στο στρατό. Οι Military Wives, είχαν πάρει μέρος φέτος στο πρόγραμμα του BBC, Τhe Choir (η χορωδία), ενώ τραγούδησαν και στο Royal Albert Hall στο πλαίσιο των εκδηλώσεων στη μνήμη των νεκρών σε εμπόλεμη ζώνη.